Vladimir Putin: „Ca să nu mai fie o ameninţare la adresa Rusiei, NATO trebuie să se desfiinţeze”

  de - | 4 June 2017, 12:51 PM | Internaţional

  0

  Vladimir Putin a dezvăluit ce ar trebui să se întâmple ca NATO să nu mai fie considerată o ameninţare la adresa Rusiei: să se desfiinţeze. Declaraţia a fost făcută la forumul economic de la Sankt Petersburg, potrivit Digi24.

  „Toate aceste neînţelegeri din NATO, ajută Rusia?”, i-a adresat întrebarea președintelui Federaţiei Ruse Megyn Kelly, jurnalist NBC.

  „Dacă neînţelegerile din sânul NATO ajută Rusia? Poate dacă ar duce la destrămare (n.r. – NATO), atunci ar ajuta, dar nu vedem să se întâmple acest lucru, încă. M-am întrebat de multe ori, chiar şi public. NATO a fost înfiinţată ca un instrument în perioada Războiului Rece, în lupta împotriva URSS, a Pactului de la Varşovia. Nu mai există Pactul de la Varşovia, nici Uniunea Sovietică, dar NATO este în continuare acolo. Întrebarea este pentru ce? Răspunsul este unul singur, orice ar spune alţii. Este un instrument al politicii externe a SUA”, a răspuns Putin.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.