Vladimir Cristea, arădeanul care a obținut locul 1 pe țară la Olimpiada de Istorie

  de Raluca Medeleanu | 10 aprilie 2015, 9:27 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Vladimir Cristea, elev al Colegiului Național „Moise Nicoară” din Arad , în clasa a X-a, a reușit performanța să obțină locul 1 la faza națională a Olimpiadei de Istorie, care a avut loc la Oradea. 

  Tânărul a obținut nota 9,60 și a fost pregătit de profesorul Danciu Nicolae. Vladimir este, de asemenea, cel mai tânăr ghid Arad Free Tours, o echipă de oameni pasionați de moștenirea culturală a orașului nostru și dedicați promovării turistice a Aradului, oferind tururi gratuite turiștilor străini.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.