luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Vlad Păcurar a obținut locul 2 la „Duna Maraton” din Ungaria

  de Raluca Medeleanu | 6 iulie 2015, 2:16 PM | Sport

  0

  Tânărul ciclist arădean, Vlad Păcurar, în vârstă de 16 ani, a obținut locul al 2-lea la concursul de mountain bike „Duna Maraton”,organizat la granița Ungariei cu Cehia, în acest weekend.

  Maratonul este un eveniment cu tradiție în Ungaria, ajungând anul acesta la cea de-a 16-a ediție. După ce, până anul trecut, maratonul s-a ținut în orașul Visegrád, din județul Pesta, anul acesta a venit rândul orașului Esztergom să devină gazdă. Vlad Păcurar a obținut locul 2 la proba ce a avut loc duminică, 6 iulie.

  Premiul acesta nu este însă singurul cu care se mândrește, tânărul fiind extrem de pasionat și un adevărat profesionist în domeniu. Dintre performanțele sale în ciclism, este lăudabil de menționat titlul de vicecampion național la șosea fond și contratimp , câștigat la concursul de șosea organizat săptămâna trecută la Miercurea Ciuc.

  pacurar vlad maraton

  pacurar vlad (1) pacurar vlad (2) pacurar vlad vicecampion miercurea ciuc

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.