luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vlad Botoș, membru al noului Birou Național al USR PLUS

  de - | 3 octombrie 2021, 11:05 AM | Comunicate contra cost

  0

  În cadrul Congresului USR PLUS, europarlamentarul arădean Vlad Botoș a fost ales membru al Birou Național, organul de conducere al partidului.

  Organizat la București, în perioada 2-3 Octombrie, într-o formulă care a respectat regulile impuse de situația epidemiologică, Congresul USR PLUS a ales sâmbătă membrii organelor de conducere și control, va valida duminică alegerea prin vot universal a președintelui și va formula eventuale amendamente la statutul partidului.

  Vlad Botoș, USR PLUS Arad: „Mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea oferită ieri la Congresul USR PLUS. Am primit susținerea și votul colegilor mei pentru a face parte din Biroul Național, care va coordona acest proiect extraordinar în anii care vin. 

  Este o responsabilitate și nu un privilegiu! Sunt mândru de echipa USR PLUS la Guvernare 2024, care a avut o susținere mare în rândul colegilor noștri delegați din toată țara și Diaspora. 

  Competiția internă s-a terminat. Avem treabă! Construim mai departe o Țară ca Afară, o Românie cu adevărat europeană”. 

  Vlad Botoș a candidat pe lista „USR PLUS la guvernare 2024”, care a obținut 14 mandate din cele 24 ale Biroului, în urma votului dat de 1.170 de delegați. Rezultatele detaliate pot fi consultate la adresa; https://bit.ly/RezultateUSRPLUS.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.