marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Viziunea lui Banksy asupra protestelor din SUA. Acesta a postat o lucrare însoțită de un mesaj: „Oamenii de culoare au fost lăsaţi baltă de sistem”

  de - | 7 iunie 2020, 10:25 AM | Internaţional

  0

  „Acest sistem defectuos le face viaţa mizerabilă şi nu este treaba lor să repare acest lucru”(foto: Banksy)

  Artistul britanic anonim Banksy a arătat viziunea sa despre protestele din SUA care au ajuns în a 11-a zi, după moartea afro-americanului George Floyd, în custodia poliției.

  Banksy a publicat, sâmbătă, pe pagina sa de Instagram, lucrarea realizată în contextul protestelor din zeci de orașe americane.

  „Oamenii de culoare au fost lăsaţi baltă de sistem. Sistemul alb. Acest sistem defectuos le face viaţa mizerabilă şi nu este treaba lor să repare acest lucru”, a scris Banksy pe pagina sa de Instagram.

  Noua lucrare a artistului prezintă un altar cu o fotografie în care apare o figură de om desenată complet în negru, fără trăsături şi flori, înconjurate de lumânări. Flacăra unei lumânări creşte până începe să ardă colţul steagului Statelor Unite pus pe perete în spatele din spatele altarului.

  Yjg0ODJlNzQzNDRkMDljMTllODZmODY4OWYyMzVlMTY.thumb aD0zYmNkMWZhZmI2OWIzMjI3ZWMyN2Y4NTY1ZjYxOGI3NQ.thumb

  sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.