joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Vizitele, experiențe de neuitat pentru copiii de toate vârstele

  de Andrada Bobiș | 28 aprilie 2022, 9:20 PM | Știri Arad

  0

  Activitățile extrașcolare din școli și grădinițe sunt ,,îmbrățișate” cu multă încântare atât de copii cât și de părinții acestora, deoarece copiii trăiesc experiențe de neuitat.
  O experiență de neuitat au trăit și preșcolarii de la Grădinița ,,Bambi” din Arad în ziua când aceștia au vizitat ,,Serviciul de Ambulanță” din Arad.
  Copiii au fost întâmpinați de oameni minunați care le-au prezentat autospeciala și au observat cum arată interiorul acesteia și ce dotări are.
  Meserie îmbrățișată cu mult drag, implicare și multă pasiune îi descrie cel mai bine pe Cristi Jivan și Cristi Sabău care au fost extrem de încântați de vizita celor mici.
  Cei doi le-au descris copiilor cât de frumoasă este meseria lor și le-au prezentat : atele, guler ortopedic, precum și pulsoximetru.
  Vizite, devenite experiențe de neuitat pentru cei mici organizate cu copiii, atât de vârstă preșcolară cât și cu elevii atât din ciclul primar  până la cei de liceu sunt cele mai reușite activități, iar acest lucru s-a dovedit de nenumărate ori.
  Pozele surprinse spun tot !

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.