Vizi le-a împărtășit arădenilor filosofia lui de viață „peace & love” | Foto / Video

  de Raluca Medeleanu | 9 December 2017, 7:30 PM | Muzică | Video

  0

  Majoritatea l-ați reținut pe Vizi de la Vocea României, cu toate că a mai cântat de câteva ori la Arad, anul acesta chiar de două ori. Ultima oară chiar în această vineri, seara, la Tucano Caffe din incinta Atrium Mall, iar arădenii care au luat parte la concertul său aveau să descopere că dacă-i dai un microfon și o chitară, e în stare să facă un show memorabil. Râsete, aplauze, voie bună, într-un spațiu intim, alături de prieteni – tot ce ai nevoie ca să uiți de griji și să celebrezi începutul de weekend.

  Pe lângă melodiile plăcute, compuse de el în limba engleză, Vizi a dat publicului o stare de bine pur și simplu prin personalitatea lui jovială.

  A fost un concert modest și sincer, secondat de momente de spontaneitate, care a făcut parte din turneul pe care Vizi Imre l-a făcut timp de o lună prin țară. De asemenea, Vizi a anunțat că se pregătește să lanseze, săptămâna viitoare, un nou single, care va avea și un videoclip, după care vor urma alte concerte prin țară.

  IMG_7106 IMG_7105 IMG_7102 IMG_7101 IMG_7100 IMG_7098 IMG_7097 IMG_7096 IMG_7094 IMG_7093

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.