Visul de-o viață al lui Stephen Hawking va deveni realitate în 2017 sau 2018! Va călători în spațiu

  de Special Arad | 21 martie 2017, 1:10 PM | Știință | Video

  0

  Cu ajutorul celebrului Richard Branson, visul lui Stephen Hawking de a ajunge în spatiu va putea deveni realitate, pentru că miliardarul i-a oferit un loc pe Virgin Galactic, potrivit profm.ro.

  Într-un interviu acordat emisiunii „Good Morning Britain”, faimosul om de ştiinţă a declarat că nu şi-a imaginat vreodată că va putea ajunge în spaţiu. „Însă Richard Branson mi-a oferit un loc pe Virgin Galactic şi am spus ‘da’ imediat”, a precizat el.

  Nava spaţială a lui Richard Branson ar fi trebuit să fie funcțională încă din anul 2009, însă din cauza numeroaselor probleme întâmpinate, lansarea a fost amânată, iar acum miliardarul speră ca pâna la finalul lui 2017, cel târziu începutul lui 2018, proiectul să fie finalizat.

  În cadrul aceleiaşi emisiuni, profesorul Hawking a abordat şi teme de politică internă şi internaţională, exprimându-şi părerea despre figuri politice precum Jeremy Corbyn sau Donald Trump – pe acesta din urmă fizicianul calificându-l drept un „demagog”, mai scrie capital.ro.

  Astrofizicianul britanic Stephen Hawking a experimentat efectele gravitației zero în anul 2007 pentru a se pregăti pentru această călătorie în spațiu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.