duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Violența în familiile arădene: un lucru bine știut, începe să fie pedepsit tot mai des

  de Special Arad | 10 iunie 2019, 11:39 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, trei ordine de protecție provizorii, pentru violență în familie.
  Astfel, în data de 8 iunie a.c., o femeie din Dieci a sesizat prin 112 că este victima amenințărilor și agresiunilor concubinului ei de 65 de ani, săvârșite la domiciliul comun al acestora. Polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie, fiind dispusă evacuarea agresorului din locuință și păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de victimă.
  În aceeași zi, pe raza municipiului, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Sebiș, care și-a agresat concubina în locuința comună, în prezența celor 4 copii minori. Bărbatul a fost evacuat, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
  Polițiștii orașului Sântana au fost sesizați de o femeie despre faptul că soțul acesteia, de 49 de ani, a lovit-o, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul a fost evacuat din locuința comună de pe raza localității Sântana, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.