„Vino aici f***-ți mama mă-tii! Tu nu te joci cu mine”. Un polițist din Voluntari trântește o femeie de 90 de ani pentru că aceasta și-a uitat data nașterii | Video

  de Mihai Todoca | 16 October 2018, 2:23 PM | Naţional

  3

  O bunică în vârstă de 90 de ani și-a uitat data nașterii. Acesta a fost motivul care l-a înfuriat pe un polițist din Voluntari și l-a făcut să o bruscheze pe bătrână, dând cu ea de mașina de poliție.

  Din spusele nepoatei acesteia, bunica ei a avut mai multe divergențe cu o vecină, iar un echipaj al poliției din Voluntari a venit pentru a media conflictul izbucnit între cele două.

  După cum este procedura, prima dată se trece la legitimarea persoanelor în cauză și așa după cum susține nepoata bătrânei, aceasta vroia să meargă până acasă pentru a-și lua bulteinul deoarece nu mai știa data exactă a nașterii. În momentul acela agentul de poliție o trage cu putere pe femeia în vârstă de 90 de ani și o trântește de mașina poliției: „Vino aici f***-ți mama mă-tii! Tu râzi de mine? În cât te-ai născut?!”. Femeia îi răspunde că nu râde de el, ci el de ea și îi spune că nu mai știe data nașterii.

  Pe filmare se observă cum femeia bruscată se ține de picior și de mână și încearcă să stea jos, dar nu este lăsată.

  Într-o postare pe facebook, nepoata femeii agresate confirmă faptul că a depus o plângere la sediul Poliției din Voluntari.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Astfel de oameni nu merita o uniforma de politist. Sa le fie rusine acestor politisti care fac asa ceva. Acest politist trebuie imediat suspendat si amenda pt daune morale si fizice cat se poate de mare. Rusine!!! Ce reclama face politiei romane. Este bine ca s-a depus plangere. De ce atata agresivitate impotriva unei femei de 90 de ani??????????? Ce se intampla cu voi?????????

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.