Vinerea Mare a lui Hlistei! UTA BD a zdrobit Aqua Vest după o repriză de excepție!

  de Lucian Dănilă | 18 aprilie 2014, 11:50 PM | Sport

  0

  UTA BD, noua și viitoarea UTA, nu renunță la visul de a juca barajul pentru promovarea în liga a treia, chiar dacă după remiza realizată săptămâna trecută la Pecica nu mai are prima șansă în fața formației lui Dinu Maghici.

  Cu obiectivul propus de a câștiga toate jocurile până la finalul campionatului, trupa lui Roli Nagy avea în față echipa unui alt Roli (n.r. Balaj), Aqua Vest Șofronea. Răniți în orgoliu după impotența de a marca pe terenul liderului Pecica, toți cei prezenți se așteptau probabil la un start furibund al Bătrânei Doamne. În prima parte însă s-a menținut echilibrul și spre surprinderea tuturor, a galeriei, poate chiar și a jucătorilor oaspeți, s-a intrat la vestiare cu 0-0!

  Partea secundă avea să fie o demonstrație de forță pentru elevii lui Roli Nagy, mustrați în vestiar pentru apatia din prima parte. Fostul jucător al Stelei a schimbat încă din startul părții secunde, Pavel și Leucuța luând locul lui Avrămuțiu și Stănaia.

  La rampă avea însă să iasă jucătorul considerat de mulți drept cel mai talentat tânăr produs al Aradului, Cătălin Hlistei. Acesta a trimis mingea în bară de la 30 de metri încă din primele minute ale jocului. Era probabil un semnal. La opt minute de la reluare, blondul atacant al Bătrânei Doamne a executat o lovitură liberă de la 35 de metri, puțin lateral dreapta și a trimis cu exteriorul în colțul lung al porții lui Leva! Senzațional gol au catalogat toți cei prezenți. A fost însă nevoie de alte 20 de minute ca UTA BD să mai înscrie o dată în poarta aceluiași Leva. Același Hlistei a reușit o nouă capodoperă: stop pe piept peste fundașul advers și apoi a plasat mingea cu capul pe lângă Leva care nu a mai putut interveni: 2-0!

  Din acest moment avea să înceapă un adevărat galop de sănătate pentru gazde. cei de la Aqua Vest au căzut și fizic și psihic, ceea ce le-a dat ocazia lui Măgulean, Pavel și Leucuța să mai marcheze fiecare câte o dată, iar Gheorghiță și același Măgulean să rateze alte două ocazii imense.

  A fost 5-0, rezultat identic cu cel din tur, și UTA BD continuă cursa de urmărire a celor de la Progresul Pecica.

  UTA BD – Aqua Vest 5-0 (0-0)

  Hlistei (53, 72), Măgulean (78), Pavel (87), Leucuța (88)

  UTA: Mitrea – Ad. Popa, Wild, Botiș, Filaret – Avrămuțiu (46 Fl. Pavel), Varga, Nădăban (74 Măgulean) – Hlistei, Stănaia (46 Leucuța) – C. Rus .(71 Gheorghiță)

  Pe bancă: Bodea –Capătă, Cl. Popa.

  Aqua Vest: Leva – Gherasă (28 Bodescu), Roman, O. Moisă, Stanciu –  Bura, Ursoi (73 C. Popa), Liga, L. Olariu (81 Dobre), D. Don – Sînt (81 Demian).

  Pe bancă: Brutyo –R. Balaj, M. Demian.

  Arbitri: Radu Bîtea – Emil Arsa, Adrian Vasile.

  Observatori: Corneliu Tiulea, Daniel Scridon.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.