sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vine, vine, vine! Cine? Încă nu știm cine… dar ea va fi MISS ARAD 2014!

  de Tomck@t | 21 iulie 2014, 5:36 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Se apropie cu pași repezi finala mult așteptatului concurs Miss Arad 2014, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână, vineri, 25 iulie, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Biletele pentru finala Miss Arad vor putea fi achiziționate de la caseria Teatrului, încă de la ora 18:00, iar rezervările se pot realiza la numarul de telefon: 0742531043, acestea fiind ținute până la ora 19:30.

  Cea mai mare parte din încasările evenimentului va fi donată în scop umanitar.

  Programul evenimentului va începe de la ora 19:00, cand se va face recepția invitaților și a spectatorilor într-un mod elegant, urmat, la ora 20:00, de spectacolul în sine Miss ARAD 2014, care va avea loc în Sala Mare a Teatrului, iar după terminarea acestuia, toți spectatorii, concurentele și invitații sunt așteptați la sărbătorirea proiectului, conform tradiției: AtferParty în LaMouche Society Club, unde intrarea va fi gratuită până la ora 00:00, în baza biletului/invitației Miss Arad!

  Un lucru important este acela că fiecare dintre spectatorii prezenți la eveniment va avea ocazia să-și voteze preferata în concurs, înainte de intrarea în sala de spectacol, scopul fiind alegerea câștigătoarei Miss Arad- Popularitate 2014 – Premiul special al publicului.

  Prețuri:
  Bilet normal – 20 de lei;
  Studenții, elevii și pensionarii- 15 lei.

  Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization, susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.