joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vine, vine primăvara… CURĂȚENIA de primăvară

  de Special Arad | 28 februarie 2017, 7:49 PM | Eco | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad demarează acțiunea „Curățenia de primăvară 2017“. În perioada 2 martie – 13 aprilie, în cartierele de pe raza municipiului, echipele edilitare vor efectua lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi pe domeniul public, toaletări și recepări arbori, tuns gard viu), măturat și spălat străzi, curăţenia platformelor gopodăreşti, întreținere canalizare pluvială, reparaţii la mobilierul urban şi sistemul de iluminat public și activități de colectare deșeuri DEEE (deșeuri echipamente electrice, electronice).

  „În acest an, intervențiile echipelor edilitare se vor desfășura în zilele de joi – vineri – sâmbătă, pentru a încuraja participarea cetățenilor la curățenia de primăvară.  Invităm pe această cale  toate asociațiile de locatari/proprietari, voluntarii și agenții economici să sprijine municipalitatea în aceste acțiuni gospodărești”, se arată în comunicatul Primăriei.

  Programul de curățenie pe zone:

  2-3 martie – Alfa

  4 și 9  martie – Micălaca 300

  10-11 martie – Micălaca, zona 100, 200,

  16-17 martie – Micălaca, zona 500, 700

  18 și 23 martie – Vlaicu – partea stângă (de la depoul CTP )

  24 și 25 martie – Vlaicu – partea dreaptă  (de la stadion)

  30 martie – Aradul Nou

  31 martie – Confecții și 6 Vânători

  1 aprilie – Grădiște

  6 aprilie – Romanilor

  7-8 aprilie – Centru partea dreaptă (zona Bd. Revoluției – str. Praporgescu – Polivalentă – Calea Iuliu Maniu)

  13 aprilie – Centru partea stângă (zona delimitată de străzile  Banu Mărăcine – Șaguna- Kogălniceanu – Dornei – Piața Arenei – Bd. Revoluției)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.