luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Vilele cu piscină au devenit în acest an mai accesibile

  de - | 23 septembrie 2019, 7:31 PM | Advertorial | Turism

  0

  Dacă sunteți locuitor al unui mare oraș al României, este bine să știți că cele mai accesibile la preț astfel de proprietăți se află în apropierea acestor mari municipii.

  Trebuie să dispuneți de cel puțin 100.000 de euro dacă doriți să achiziționați o casă cu piscină în București sau în orașele din apropiere. . Deși astfel de oferte există și în interiorul marilor orașe, cele mai accesibile și mai atractive oportunități pot fi găsite, de regulă, în localitățile limitrofe acestora. Iata o listă cu câteva dintre cele mai interesante oferte din această categorie, dupa datele celor de la imobiliare.ro.

  Pentru a vedea ofertele de pe piața imobiliară din România, accesează Flatfy.ro, motorul de căutare care cuprinde majoritatea anunțurilor cu apartamente și case de vânzare și închiriere din țară.

  Motorul de căutare Flatfy este un site obiectiv, inovativ și confortabil, unde totul este organizat simplu și clar, astfel economisind clienților timpul de căutare, acesta fiind orientat spre necesitatea consumatorului .  Incă un plus este faptul că motorul de căutare a imobiliarelor din România poate fi accesat atât pe computer, cât și de pe tabletă și de pe telefonul mobil .

  București :

  Pentru o vilă cu piscină în Dragomirești Deal, finisată în 2012, veți plăti 129.00 de euro. Terenul pe care este construit imobilul are 400 de metri pătrați, suprafașa utilă măsurând 250 de metri pătrați. Structura imobilului implică parter, etaj și mansardă.

  Dacă ne mutăm în Măgurele, la vilele finisate în anul precedent, o vilă cu piscină proprie pe un teren de 650 de metri pătrați, costă 135.00 de euro. Vă sunt puse la dispoziție 5 camere, întinzându-se pe 160 de metri pătrați.

  Colentina vine cu preșul de 140.000 de euro pentru o casă de 140 de mtri pătrați utili, o mică piscină amenajată, terenul construit măsurând 250 de metri pătrați.

  Dacă mai adăugați 5.000 de euro, puteși să vă ridicați deja la standardele unui imobiliar de Brănești, unde veți putea achiziționa cu suma de 145.000 de euro o vilă cu 10 camere. Finisat în 2009, terenul vă oferă 300 de mtri pătrați duprafață utilă, totalul proprietății măsurând 860 de metri pătrați, în care intră și o grădină amenajată.

  Pentru o piscină de 40 de metri pătrați și o casă ce se întinde pe aproximativ 250 de metri pătrați, finisate în 2005, prețul cerut este cel de 154.000 de euro. Terenul măsoară 1000 de metri pătrați, cuprinzând grădină și curte interioară. Mai multe oferte de apartamente de vânzare București puteți găsi pe Flatfy.

  Timișoara :

  În apropiere de Timișoara, zona Exterior Vest, o vilă cu piscină, finalizată în anul 2009, este disponibilă spre vânzare la un preț de 98.000 de euro. Casa are cinci camere, o suprafață utilă de 165 de metri pătrați și teren de 650 de metri pătrați. Proprietatea este dotată cu panouri solare și sistem de încălzire prin pardoseală.

  O vilă construită în zona Șagului, finalizată în 2008, pe un teren de 900 de mtri pătrați, se ridică la prețul de 145.000 de euro. 340 de metri pătrați utiili, pe care se află imobilul, structurat pe parter două etaje și mansardă. În exterior se găsește amenajată piscina.

  Brașov :

  În localitatea Hărman, o vilă cu cinci camere și piscină exterioară poate fi achiziționată la un preț de 125.000 de euro. Locuința a fost finalizată în anul 2002, are o suprafață utilă de 200 de metri pătrați și este amplasată pe un teren de 800 de metri pătrați.

  În zona Dârste, o vilă cu opt camere, finalizată în anul 2008, are un preț cerut de 149.000 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 300 de metri pătrați, în vreme ce terenul aferent ocupă 500 de metri pătrați.

  Cluj-Napoca :

  Pentru o vilă cu piscină finalizată în 2008, este cerută suma de 139.000 de euro. Pe lângă acestea, casa oferă opt camere, pe o suprafață utilă de 300 de metri pătrați, terenul pe care este amplasată măsurând 1.400 de metri pătrați. Toate acestea disponibile în locașitatea Gilău.

  În Florești, 295.000 de euro este prețul cerut pentru o locuință finalizată în 2007, care se întinde pe 260 de mtri pătrați, terenul aferet măsurând 450 de metri pătrați. Locuința include pisconă interioară.

  Constanța :

  Două vile se vând cu 240.000 de euro. Acestea sunt amplasate pe 750 de metri pătrași în stațiunea Eforie Nord. Locuințele au nouă camere, o suprafață cumulată de 380 de metri pătrați și sunt deservite de o piscină comună de aproape 36 de metri pătrați.

  Chiar în Constanța, zona Primo, o vilă cu cinci camere și piscină exterioară poate fi achiziționată cu 290.000 de euro, cu mobilier și toate dotările incluse. Casa a fost construită în anul 2010, pe un teren de 500 de metri pătrați, și dispune de o suprafață utilă de 150 de metri pătrați.

  Iași :

  O vilă pe 280 de metri pătrați utili, în zona Popas Păcurari, se vinde cu 160.00 de euro. Construcția s-a finalizat în 2009, suprafața terenului măsurând 700 de metri pătrați.

  375.000 de euro este suma pe care o cere proprietarul unei vile din Bacium, cu vedere la lac, întinsă pe 480 de metri pătrați utili și pisicnă, desigur. Terenul măsoară 1.580 de metri pătrați. Locuința este parțial mobilată, iar curtea este amenajată.

  În cazul în care visați la o apă cristalină în piscina dumneavoastră pe tot parcursul anului, nu vă recomandăm substanșe chimice. Înainte de toate, Fibrexco vă oferă câteva sfaturi : măsurați caracteristicile apei, astfel încât să dozaţi cantitatea corectă de substanţe. După asta, vă veți putea bucura liniștit de confortul piscinei dumneavoastră.

  Flatfy funcționează într-un total de 37 de țări, printre care numărându-se : Ucraina, Ungaria, Slovenia, Portugalia, Belarus, Bulgaria, România, Grecia, Turcia, Rusia, Moldova. Site-ul Flatfy din Ungaria este Hu.Flatfy.com .

  În ceea ce privește România, Flatfy a căutat, a găsit și a colectat toate anunturile de vânzare a imobiliarelor și cele pentru închirierea locuințelor din toate resursele existente în România. Aceștia au examinat informația, au verificat actualitatea și au structurat logic toate informațiile disponibile, plasându-le pe o singură pagină și într-un singur catalog .

  De astăzi, new.Flatfy.ro devine Korter.ro. Korter este un motor de căutare a imobiliarelor noi, o alegere confortabilă de găsire a complexelor rezidențiale din România.

  (P)

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.