sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Viktor Orban: „migranţii: otravă, pe care Ungaria nu o va înghiţi”

  de Mihai Todoca | 27 iulie 2016, 1:46 PM | Internaţional

  1

  „Ungaria nu are nevoie de nici măcar un migrant pentru ca economia să funcţioneze, pentru ca populaţia să se susţină sau pentru ca ţara să aibă un viitor”, a declarat şeful Guvernului de la Budapesta, într-o conferinţă de presă comună cu omologul său austriac, Christian Kern.

  „De aceea nu este nevoie de o politică europeană comună privind migranţi: oricine are nevoie de migranţi să îi ia, dar nu ni-i băgaţi nouă pe gât, noi nu avem nevoie de ei”, a subliniat Orban.

  Liderul populist a adăugat că „fiecare migrant reprezintă un risc pentru securitatea publică şi de terorism”.

  „Pentru noi, migraţia nu este o soluţie, ci o problemă (…), nu este un medicament, ci o otravă, nu avem nevoie de ea şi nu o vom înghiţi”, a avertizat el.

  sursa: news.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pentru o asemenea declaratie hitlerista, acum cativa ani erai condamnat. Azi din cauza unor descreierati, o comunitate intreaga este condamnata si declaratia lui Orban, trece neobservata si mai ales netaxata.

   La fel si cu românii. Sufera si aceea ce sunt corecti si isi vad de treburile lor. Dar toti romanii sufera fiindca o parte a lor mai tuciurii fac ce fac pe unde umbla.

   Asemenea discursuri nazisto-hortiste, nu le vor face bine nici ungurilor ca natiune. Extremismul radicalizat nu a facut nici o data bine nici unei tari Europene.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.