duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Viitorul model Samsung Galaxy Note 20+ nu va avea bateria lui Galaxy S20 Ultra

  de Special Arad | 24 mai 2020, 4:34 PM | IT | Recomandările editorilor

  0

  (foto: letsgodigital.org)

  Samsung va lansa în luna august o nouă serie Galaxy Note, compusă din două modele: Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+. Era în discuții și/sau o variantă Note Ultra, dar se pare că Ultra va rămâne exclusiv pentru seria Galaxy S. Potrivit ultimelor informații Galaxy Note 20+, cea mai mare versiune a duo-ului Note 20 ar fi echipată cu o baterie mai puțin voluminoasă decât se aștepta.

  Conform site-ului francez PhonAndroid, capacitatea bateriei de pe Galaxy Note 20+ ar fi de 4.500mAh și nu de 5.000 mAh. De asemenea, camera principală va fi de 108 megapixeli. Informațiile tehnice despre cele două modele Note 20 sunt încă destul de rare, chiar dacă lansarea va avea loc peste aproximativ trei luni.

  Știm că se vor apropia ca design și ergonomie de seria Samsung Galaxy S20. Cel mai mic dintre cele două modele ar trebui să aibă o baterie de 4.000mAh. Un ecran OLED de super clasă, în tradiția Samsung,  va echipa cele două modele. Ecranul va avea o rată de actualizare de 120Hz pe Galaxy Note 20+ și de 60Hz pentru modelul mai mic Note 20.

  Printre zvonurile care privesc pe Galaxy Note 20+, cele mai multe susțin că smartphone-ul este apropiat tehnic de Galaxy S20 Ultra. Conform informațiilor bateria de pe Galaxy Note 20+ va fi mult mai puțin generoasă față de cea aflată pe S20 Ultra. Capacitatea sa nominală ar fi de 4.370 mAh, lucru ce se traduce într-o baterie cu o capacitate maximă de 4500mAh.

  Este mai mult sau mai puțin același model de baterie ce există pe Galaxy S20+. În ciuda acestei scăderi drastice de capacitate, bateria lui Galaxy Note 20+ ar rămâne mai mare decât cea aflată pe Galaxy Note 10+, care este de 4.300mAh. Dacă ne raportăm la un alt excelent telefon Samsung Galaxy S, Galaxy S10+, acesta are o baterie de „doar” 4.100mAh.

  Alte informații dezvăluite de PhonArena ne spun că Galaxy Note 20+ ar trebui să fie echipat cu aceeași cameră principală ca Galaxy S20 Ultra. Este vorba de o cameră de 108MP, cu deschiderea  f / 1.8. Galaxy S20 Ultra este, de asemenea, echipat cu o cameră 48MP cu teleobiectiv (zoom optic 4x), una de 13MP cu unghi larg și o cameră ToF. Este posibil ca nu toate aceste camere să ajungă pe Galaxy Note 20+, mai ales camera telefoto de 64MP.

  Samsung Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+ sunt așteptate la sfârșitul lunii august și vor fi însoțite de Galaxy Fold 2. Nu va fi un eveniment cu public, va fi unul online, din cauza pandemiei actuale în desfășurare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.