miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Viitorul Aradului stă în mâinile noastre, ale cetățenilor! (P)

  de - | 6 iunie 2024, 8:18 PM | Advertorial | Electoral

  0

  🚩 Astăzi încheiem o campanie electorală în care am pus respectul și soluțiile pentru Arad în prim-plan. Am avut o campanie curată, bazată pe respect față de contracandidați și pe proiecte care să schimbe în bine orașul nostru.

  🤝 Vreau să mulțumesc din suflet colegilor mei și echipei din Organizația municipală PSD Arad. Zi de zi, au fost prezenți pe străzile orașului, discutând cu voi, arădenii, ducând mesajul nostru în toate colțurile Aradului. Fără efortul lor neobosit, nu am fi reușit să ajungem la atât de mulți dintre voi.

  🚩 De asemenea, mulțumim miilor de arădeni care ne-au încurajat, ne-au adus idei noi. Fiecare conversație, fiecare sugestie și fiecare cuvânt de încurajare ne-au dat puterea de a merge mai departe și de a lupta pentru proiectul nostru de a schimba Aradul în bine.

  ‼️ Duminică, 9 iunie, avem șansa să decidem viitorul Aradului. Vă îndemn să veniți alături de noi și să folosiți cea mai puternică armă pe care o avem: votul. Suntem singurii care putem aduce schimbarea reală de care orașul nostru are nevoie. Nu irosiți votul pe candidați care au fost împinși în această competiție doar pentru a ne încurca.

  ‼️ Haideți să ne mobilizăm și să facem alegerea corectă pentru Primăria și Consiliul Local Arad.

  ‼️ Împreună aducem schimbarea!

  🌹🌹🌹 Votați PSD Arad atât la Primărie, cât și la Consiliul Local!

  Cod mandatar financiar: 212400002

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comments are closed.