sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Video cu hoțul…. A furat dintr-un complex comercial din Arad, iar poliția mai adaugă un dosar la sutele pe care le mai are pentru furt (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 18 ianuarie 2020, 6:49 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  S-a trezit de dimineață și probabil nu se simțea prea împlinit. Trebuia să facă ceva că să simtă că ziua lui are sens. La muncă nu s-a dus. Nu pentru că e weekend, ci pentru că el lucrează la… „negru”. Este de profesie hoț.

  Așa că s-a decis să meargă până într-un centru comercial unde viza o pradă mare. Nu s-a axat pe lucruri mici cum ar fi un portofel, un ceas, un telefon sau vreo verighetă, că tot avem târgul de nunți în aceste zile. S-a gândit să fure un covor. Poate are gresie prin casă și pe frigul ăsta îi ține rece la picioare. Sau poate s-a uitat la prea multe filme și credea că e tocmai covorul zburător.

  Acum „zboară” în spațiul online imaginile cu el furând. Din păcate nu e un caz izolat. Se fură de peste tot și de toate în Arad. Poliția este sufocată deja de dosarele pentru furt.

  „Vă scriu pentru a trage un nou semnal de alarmă privind nivelul infracțional la care s-a ajuns în Arad. Furtul a devenit un adevărat flagel care s-a abatut asupra orașului nostru în ultimul timp. În dimineața acestei zilei, 18.01.2020, am fost prădat de un hoț în jurul orei 10. Acest individ a acționat foarte lejer și degajat, luând din vitrina/față a magazinului un covor în valoare de 700 lei. Prejudiciul nu este unul foarte mare, dar v-am contactat tocmai pentru ca autoritățile să ia atitudine pentru a stopa aceste cazuri, din nefericire, din ce în ce mai dese. Probabil așa îl vor vedea și oamenii pe acest individ, iar cei care îl recunosc pot să vină în incinta magazinului nostru pentru a ne da detalii, sau să sune la 112”, ne spune proprietarul magazinului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.