joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Video | „Uai imigreișăn?”. Trei românce au fost prinse la furat într-un magazin din SUA. Au fost amuzate până s-a adus vorba de Imigrări

  de - | 19 octombrie 2023, 7:41 PM | Internaţional

  0

  O înregistrare video în care trei românce au fost prinse după ce au furat două genți, ochelari de soare și deodorant dintr-un magazin din SUA a ajuns viral pe internet. Videoclipul respectiv a strâns peste 2,3 milioane de vizualizări în doar câteva zile.

  Totul s-a petrecut pe data de 25 februarie, însă videoclipul, care are 15 minute, a fost publicat pe YouTube sâmbătă, 14 octombrie. În videoclipul cu pricina se vede cum oamenii legii le opresc pe cele trei femei la ieșirea dintr-un magazin situat în orașul Vero Beach, Florida. Tinerele, care au 25 de ani, 26 de ani și respectiv 15 ani, au fost percheziționate și însoțite de agenții de poliție într-o cameră destinată personalului de securitate al magazinului, potrivit aktual24.ro.

  Înregistrarea video poate fi văzută AICI.

  Ce s-a întâmplat, nu am luat nimic”, a declarat una din cele trei tinere. Ele au susținut că nu au acte și că sunt „din România”.

  Nu am furat nimic, nu știu de ce a venit atâta poliție”, a afirmat Anita, tânăra de 25 de ani.

  În continuare, celor trei conaționale li s-au pus cătușele și au fost transportate la secția de poliție.

  Mergem la pușcărie pentru o pereche de ochelari? Furtul nu este o infracțiune”, a declarat revoltată o altă femeie. Acestea s-au speriat atunci când au auzit că oamenii legii vor înștiința serviciile pentru imigrări.

  „Immigration?? De ce immigration? Nu înțeleg”, a spus una din ele.

  Pentru ca ați comis o infracțiune”, a declarat un agent de poliție.

  Oamenii au cerut în secțiunea de comentarii a videoclipului ca cele trei tinere să fie deportate sau chiar arestate.

  Merită să fie deportate”, a afirmat un internaut.

  Serios, aceste fete lipsite de respect trebuie să fie deportate sau arestate, sau ambele, până când nu devin o amenințare mai serioasă pentru societate”, a mai adăugat un altul.

  Sursa Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.