Update VIDEO. Focurile de artificii de la Revelionul 2016 din fața Primăriei – de departe… cel mai departe de termenul de „show”

  de Special Arad | 1 ianuarie 2016, 1:34 PM | Recomandările editorilor | Video

  1

  An de an mai slab este Revelionul oferit de Primăria Municipiului Arad, însă, pe de altă parte, an de an mai ieftin (pentru municipalitate), deci nu putem spune că s-au cheltuit sume enorme din bugetul local. Vorbim la modul general, ca sinteză a ultimului deceniu, banii alocați anul acesta fiind de 80.000 RON, majoritatea cheltuiți pe focurile de artificii care, de data aceasta, nu au mai fost lansate în aer din fața Palatului Administrativ, deasupra miilor de oameni, ci de undeva din zona pasarelei, iar efectul vizual a avut, astfel, de suferit. Dacă privim problema, în schimb, dintr-o altă perspectivă, decizia Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) este demnă de lăudat, deoarece s-au evitat posibilele accidente: nu a luat foc nimeni și nici clădirile din împrejur nu au fost deteriorate. Însă, spre dezamăgirea celor prezenți, spectacolul de artificii nu a ținut decât 5 minute, față de alți ani, când durata lor atingea până și un sfert de oră.

  Majoritatea arădenilor s-au dus în fața Primăriei în mod special și exclusiv pentru numărătoarea inversă și show-ul de artificii, iar cei care au ales să petreacă toată noaptea dintre ani în fața Primăriei au avut ocazia de a-i asculta pe Melisa Țolea, Trupa de Serviciu și Mira. În caz că nu vă spune nimic numele de „Mira”, poate vă spune ceva „Vocea României”, unde cântăreața a impresionat juriul și românii, acum doi ani.

  Doar ca o comparație, referitor la primele rânduri de mai sus: acum nouă ani, arădenii au sărbătorit noaptea dintre ani cu Thomas Anders (Modern Talking), iar acum opt ani alături de Bonnie Tyler. Desigur, solistul formației Modern Talking, de exemplu, a încasat 180.000 euro pentru prestația sa care, nu mai ținem minte exact, dar este foarte posibil să fi fost playback.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. FELICITARI PT PREZENTAREA REALA A MASCARADEI DE PARTY REVELION LA PRIMARIE…CRED CA PRIMARELE SI A ARATAT DEZINTERESUL TOTAL PT CALITATE SI ENTERTAINMENT…DOAR O MANIFESTARE CARE SA POATA FI BIFATA SI ELOGIATA DE PAPAGALII LUI FALCA..ARADON..DE EXEMPLU…SA SPUI TU VESNIC PREZENTATOR..CA ARTIFICIILE VOR DURA CEL MAI MULT DIN TARA.AU TINUT 5 MIN…SI DUPA SHOW MERGETI SA HALITI..IN PIATA AVRAM IANCU…CU TARABE INKISE…ASTA ARATA GRADUL DE INSTRAINARE,DEZINTERES A PRIMARIEI FATA DE CETATENII URBEI…NU EU NU TE VOI MAI VOTA DLE FALCA..NU MI TREBUIE UN PRIMAR CU FATA INTINSA…BOTOXAT..SAU OPERAT ESTETIC..IMI TREBUIE UNUL CARE SA RESPECTE ADEVARUL..SI CETATENII..

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.