VIDEO. Focurile de artificii de la Revelionul 2016 din fața Primăriei – de departe… cel mai departe de termenul de „show”





An de an mai slab este Revelionul oferit de Primăria Municipiului Arad, însă, pe de altă parte, an de an mai ieftin (pentru municipalitate), deci nu putem spune că s-au cheltuit sume enorme din bugetul local. Vorbim la modul general, ca sinteză a ultimului deceniu, banii alocați anul acesta fiind de 80.000 RON, majoritatea cheltuiți pe focurile de artificii care, de data aceasta, nu au mai fost lansate în aer din fața Palatului Administrativ, deasupra miilor de oameni, ci de undeva din zona pasarelei, iar efectul vizual a avut, astfel, de suferit. Dacă privim problema, în schimb, dintr-o altă perspectivă, decizia Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) este demnă de lăudat, deoarece s-au evitat posibilele accidente: nu a luat foc nimeni și nici clădirile din împrejur nu au fost deteriorate. Însă, spre dezamăgirea celor prezenți, spectacolul de artificii nu a ținut decât 5 minute, față de alți ani, când durata lor atingea până și un sfert de oră.
Majoritatea arădenilor s-au dus în fața Primăriei în mod special și exclusiv pentru numărătoarea inversă și show-ul de artificii, iar cei care au ales să petreacă toată noaptea dintre ani în fața Primăriei au avut ocazia de a-i asculta pe Melisa Țolea, Trupa de Serviciu și Mira. În caz că nu vă spune nimic numele de „Mira”, poate vă spune ceva „Vocea României”, unde cântăreața a impresionat juriul și românii, acum doi ani.
Doar ca o comparație, referitor la primele rânduri de mai sus: acum nouă ani, arădenii au sărbătorit noaptea dintre ani cu Thomas Anders (Modern Talking), iar acum opt ani alături de Bonnie Tyler. Desigur, solistul formației Modern Talking, de exemplu, a încasat 180.000 euro pentru prestația sa care, nu mai ținem minte exact, dar este foarte posibil să fi fost playback.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)