Update (Video) Bâte de la Boc! Clujenii și utiștii, încăierare în centrul Aradului

  de Mihai Todoca | 1 April 2023, 10:13 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Se pare că spiritele sunt încinse deja, cu mai bine de două ore și jumătate înaintea meciului dintre UTA și U Cluj, fanii celor două tabere încăierindu-se pe stradă. Conform primelor informații, încăierarea a avut loc pe Bulevardul Revoluției, în fața magazinului Ziridava. Momentan nu știm dacă a fost cineva rănit și cine se face de vină pentru altercație, dar suporterii clujeni au fost însoțiți de jandarmi de la gară și conduși către Primărie.

  Amintim că , potrivit comunicatului remis  „Gruparea de Jandarmi Mobilă “Glad Voievod” Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, cu ocazia derulării partidei de fotbal din cadrul „SuperLigii României”, dintre echipele AFC UTA Arad – FC Universitatea Cluj, ce are loc sâmbătă, 1 aprilie a.c., începând cu ora 12.00, pe Arena “ Francisc von Neuman”, din municipiul Arad.

  Vom reveni cu amănunte

  UPDATE Gruparea de Jandarmi Mobilă “Glad Voievod” Timişoara

  Aproximativ 15 suporteri ai echipei UTA, s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii clujeni, manifestând un comportament provocator verbal, conflictual. Jandarmii și polițistii care, pentru a preveni un potențial conflict, însoțeau suporterii echipei oaspete încă de la sosirea în municipiul Arad, au intervenit prompt și au dezamorsat situația, evitând contactul fizic între cele două galerii. In continuare, facem un apel la calm și fair play și le solicităm suporterilor să nu se implice în niciun fel de confruntări sau alte manifestări violente.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Agresiunea (verbală și fizică) din stadioane (și nu numai / spre ex: școlile/) reflectă întru totul nivelul de agresiune (uneori chiar ură) acumulat în societate. Este semnul pierderii coordinatelor spirituale, ale pilonilor care susțin o viață normală. Cauzele sunt multiple și ar merita o dezbatere serioasă…. dacă nu este deja prea târziu.

   +11 voturi
   +1
   -1
  2. Niște adunături de necivilizați și needucați. Păziți de alți incapabili. Păi, dacă știi că riști probleme, de ce plimbi turma prin centru? Cel mai scurt drum de la gara la stadion nu trece pe aici. Sau și jandarmii vin din alt oraș și s-or fi rătăcit, bieții.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.