joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Bal al Bobocilor „sărbătorit” cu droguri pitite în încălțăminte și cuțite ascunse în chiloți

  de - | 27 noiembrie 2023, 10:47 AM | Naţional

  0

  (foto: captură video Facebook/Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea)

  „Jandarmii vâlceni au depistat tineri cu «cristale» și obiecte periculoase la Balul Bobocilor”, a fost anunțul făcut de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi în urma unui eveniment organizat de un prestigios liceu din Râmnicu Vâlcea, la finele săptămânii trecute. Substanțele interzise și armele albe au fost descoperite în urma unor percheziții corporale.

  „În seara de sâmbătă, 25 noiembrie 2023, în cadrul evenimentului «Balul Bobocilor» organizat la un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea, jandarmii au intervenit pentru a gestiona o situație delicată ce implica doi tineri surprinși în posesia unor substanțe interzise și obiecte periculoase”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Vâlcea, George Tacăle.

  „Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor. În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în încălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri suspectați au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de cristale, erau destinate consumului propriu”.

  Și nu au fost singurii liceeni cu probleme: „Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor”.

  În realitate, așa cum se observă și din imaginile video puse la dispoziția presei de către reprezentanții jandarmilor, armele albe erau ascunse în fund, în chiloți.

  Cei patru tineri vâlceni au ajuns acum în atenția polițiștilor. În cazul celor care aveau droguri asupra lor, vor face cercetări polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate: „Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise și obiectele periculoase, vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor”.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.