sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Victorie ușoară la alegeri pentru Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic

  de - | 4 aprilie 2022, 12:21 AM | Internaţional

  0

  (foto: politika.rs)

  Precum în cazul premierului Viktor Orban în Ungaria, rezultatele preliminare indică faptul că președintele actual al Serbiei, Aleksandar Vucic, a obţinut o victorie clară la alegerile prezidențiale care au avut loc tot duminică. Acesta a obţinut în jur de 70% din voturi, la o distanţă enormă faţă de principalul său opozant, Zdravko Ponos, potrivit timisoarastiri.ro.

  Reprezentantul Partidului Progresist pare să câștige, astfel, cel de-al doilea mandat de președinție, pentru următorii cinci ani.

  Un exit poll sugerează că Partidul Progresist Sârb (SNS) urmează să câștige și cele mai multe locuri în parlament, cu 43,6% din voturi, urmat de Alianța de opoziție Unită pentru Victorie cu 12,9% și de Partidul Socialist din Serbia cu 11,6%, potrivit Deutsche Welle.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.