Victorie specială pentru o echipă specială! Citizens a debutat cu victorie în Liga a 6-a (GALERIE)

  de Special Arad | 8 septembrie 2014, 12:52 PM | Sport

  0

  Citizens of Arad, sau Cetățenii Aradului, este ultima echipă apărută pe harta fotbalului arădean. Pe mulți i-a surprins componența echipei Citizens, echipă din care fac parte foști fotbaliști, actuali antrenori, arbitrii, ziariști sau persoane din administrația locală.

  Noua grupare arădeană dispută partidele de pe teren propriu pe arena Motorul. Ieri, la primul joc, susținut în compania uneia dintre favoritele la câștigarea campionatului, Peregu Mare, au fost puțin spectatori. Chiar și așa, pe teren a fost spectacol. Roland Nagy și Radu Anca și-au arătat veleitățile tehnice și de stângaci de rasă, Grădinariu a fost imperial la mijloc, iar Mutică stăpânul apărării. În poartă, Seba Huțan, cel care din start i-a demoralizat pe adversari prin intervențiile sale sigure. Căpitanii Moșneag și Loredan Bogdan s-au remarcat prin efort, iar Dorinel Herțeg a fost responsabilul cu golurile, marcând de două ori ca un adevărat vârf. După pauză a intrat și Alexandru Meszar.

  Citizens s-a format din jucători care de ani de zile practică acest sport, dar pe terenuri de mici dimensiuni. Ieri, aceștia au demonstrat că mai pot spune multe în acest sport… Lotul cuprinde 33 de jucători despre care vom mai vorbi în etapele care urmează.

  Care e scopul acestei noi echipe? Să promoveze fotbalul pentru toți. Să arate că pot juca împreună persoane din toate domeniile. Nu e niciun interes. Nici financiar, nici politic, nici de altă natură. la toți cei prezenți pe teren le place fotbalul și punct. Să-l vadă, să-l joace, să-l promoveze… Toți au evoluat cu ani în urmă, fiecare la ce nivel a putut. Unii la Steaua, la Rapid, la Dinamo Moscova sau Mainz, la UTA sau Telecom, la Gloria sau alte echipe din Arad, din țară sau străinătate. Pentru că toți au trăit pentru fotbal. Vorba motto-ului: „fără fotbal poți trăi, dar ce rost are…”

  Am avut și noi reprezentantul nostru, special. Și a fost un meci special pentru că a fost primul, pentru că a fost câștigat și pentru… mișcare.

  La Peregu Mare s-a remarcat, în primul rând, Feri Szellelki. Fostul fundaș de la Telecom a arătat că fotbalul poate fi jucat la orice vârstă și la orice greutate.

  Fotbalul este frumos la orice nivel este practicat.

  IMG_8931

  Citizens Arad – Viitorul Peregu Mare 2-0 (1-0)

  A marcat: Dorinel Herțeg (9, 61)

  Citizens: Huțan – Koromi (Adi Petruț), Mutică, Loredan Bogdan, Tudor Jurcă, Ad. Costea (Meszar), Codruț Grădinariu, Radu Anca, Moșneag (Paul Popa), Dorinel Herțeg (Lucian Dănilă), Roland Nagy. Antrenor: Doru Herțeg

  Peregu Mare: Orth – Szabo, Crepelca, Chilințan, Toth (Câmpeanu), Mureșan, Szellelki, Ferchi (Farcaș, Hovanyecz), Pop, Zagoni (Prokopcsak), Kovacs.

  Arbitri: Cristian Coroban – Flavius Rița – Adrian Șeran

  Observator: Ovidiu Coman

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.