joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Victoria Nădlac și WestStar Arad participă în Campionatul Național de volei – cadete. „Geografii” de la federație le-au repartizat în serii diferite!

  de Dan Lazăr | 26 martie 2021, 11:54 AM | Nădlac | Sport | Știri Arad

  0

  Un număr de 38 de formații s-au înscris în Campionatul Național de volei – cadete, două dintre acestea fiind reprezentate ale județului nostru: CS Victoria Nădlac și CS Westar Arad. Întrecerea va debuta la acest sfârșit de săptămână, al doilea turneu al seriilor geografice fiind programat între 16-18 aprilie.
  Interesant este că FR de Volei a decis ca cele două echipe arădene să facă parte din serii diferite, Nădlacul fiind repartizat în Seria F, alături de LPS Cetate Deva și CSȘ Tg. Mureș, iar Westar va juca în Seria H, împotriva echipelot: LPS Bihorul Oradea, CSȘ „Avram Iancu” Ștei și CS Ocna Mureș.
  Turneele din perioada 26-28 martie au loc la Nădlac, resopectiv Oradea, iar următoarele la Deva, respectiv Arad.
  Primele două clasate se califică la faza semifinală (14-16 mai). Turneul final va avea loc în perioada 26-30 mai.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.