sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Victoria juniorilor! UTA și-a revenit după semieșecul cu Vâlcea și a câștigat la Suceava

  de Lucian Dănilă | 13 august 2016, 6:31 PM | Sport

  0

  UTA se pare că a trecut peste semieșecul din prima etapă cu CSM Râmnicu Vâlcea și s-a întors cu trei puncte dintr-o deplasare lungă și grea, la Suceava.

  Gruparea antrenată de Roland Nagy s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul Forestei lui Adrian Iencsi, golurile fiind marcate de juniorii Dennis Man (17) și Adrian Petre (87). A fost o victorie incontestabilă a arădenilor, asta în ciuda faptului că gazdele și-au creat la rândul lor câteva bune ocazii de gol.

  UTA a evoluat în superioritate numerică mare parte din timpul celei de-a doua reprize, după ce Avram a fost eliminat în minutul 54 în urma unui cot aplicat în figura „căpitanului” Alin Gligor. Și UTA a avut un jucător eliminat, acesta fiind Adrian Petre care, în cele 14 minute în care a evoluat, a reușit să marcheze un frumos gol dar și să acumuleze două avertismente, primul pentru fault, iar al doilea, în minutul 92, pentru că a lovit mingea după fluierul arbitrului.

  Foresta Suceava – UTA Arad 0-2 (0-1)

  Dennis Man –17 si Ad. Petre –87

  Foresta: Niga – Petresc (Cerlinca), Lung, Mutu, Druga (Semeghin) – Bălan, Stănescu, Dănila (Bujor), Căinari – R. Avram – M. Matei.

  UTA: Miron – Al. David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă (Costin), Chindriș, Jorza, Andor (Copil) – Man (Ad. Petre) – Curtuiuș.

  Arbitri: D. Dreve –  I. Câmpeanu – I. Szekely – (toți din Cluj).

  clas 1

  clas 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.