vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Victor Ponta s-a întors în ţară. Premierul a venit în cârje la Guvern

  de Special Arad | 8 iulie 2015, 11:31 AM | Naţional

  0

  Premierul Victor Ponta s-a întors în România şi a venit la Guvern în această dimineaţă, sprijinindu-se în cârje. Prim-ministrul a suferit la jumătatea lunii iunie o intervenţie chirurgicală la un genunchi, într-o clinică din Turcia.

  În această perioadă, atribuţiile premierului au fost exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne. De asemenea, în absenţa sa, conducerea PSD a fost asigurată de Rovana Plumb, preşedintele Consilului Naţional al partidului, relatează EVZ.ro

  Victor Ponta a fost întâmpinat la intrare, pe scările Palatului Victoria, de  Gabriel Oprea şi Rovana Plumb. Îmbrăcat cu cămaşă şi cravată, premierul a urcat şchiopătând scările, cu ajutorul a două cârje. La ora 12.00 este programată şedinţa de guvern, Executivul anunţând marţi că aceasta va fi condusă de premierul interimar Gabriel Oprea.

  Premierul a plecat  la o clinică din Istanbul, după ce a participat la ceremonia de la Baku,  pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul stâng, la care suferise o accidentare în timpul unui meci de baschet.

  În toată această perioadă, voci din PSD i-au cerut premierului să îşi grăbească întoarcerea în ţară. Printre aceştia s-au numărat fostul vicepremier şi ministru Liviu Dragnea şi preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

  Sursa: EVZ.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.