Victimă a depresiei! Un renumit medic român s-a sinucis

  de Special Arad | 26 martie 2015, 11:09 AM | Naţional

  0

  Constantin Dodan, unul dintre cei mai cunoscuți medici veterinari din Iași, a fost găsit spânzurat. Depresia cauzată de problemele emoționale l-au împins pe renumitul medic spre gestul fatal: sinuciderea, scrie bzi.ro.

  Constantin Dodan era unul dintre cei mai apreciați specialiști ieșeni din domeniul dresajului canin, printre clienții săi numarându-se personaje foarte cunoscute din mediul politic, economic sau juridic ieșean. În cursul zilei de 24 martie, oamenii legii au fost anunțați că trupul neînsufletit al unui bărbat în vârstă de circa 55 de ani a fost găsit într-un apartament dintr-un bloc din Valea Lupului, scrie Bună Ziua Iași.

  Dupa cercetări s-a stabilit că barbatul, Constantin Dodan, și-a luat viața prin spânzurare în urmă cu câteva zile. Acesta locuia singur într-un apartament situat într-un bloc recent construit din comuna Valea Lupului, notează bzi.ro.

  Cauzele acestui gest, aparent inexplicabil, este pus de apropiații lui Dodan pe seama unei depresii profunde în care ar fi căzut fostul veterinar după ce a divorțat de soție. În anul 2012, Judecătoria Iași a decis desfacerea căsătoriei dintre Constantin și Oana Daniela Dodan, iar fetele minore au fost încredințate mamei, tatăl fiind obligat la plata unei pensii alimentare. Aceasta decizie se pare că l-a împins pe medicul veterinar la depresie, iar de aici la sinucidere nu a mai fost decât un pas. Clienții săi susțin că starea psihica a lui Dodan s-a agravat în ultimele luni, scrie Bună Ziua Iași.

  FOTO: bzi.ro

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.