duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Viceprimarul Hunedoarei a murit la o zi după ce fusese internat la spitalul din Timișoara

  de - | 29 ianuarie 2023, 10:08 AM | Regional

  0

  A murit viceprimarul municipiului Hunedoara, Cătălin Olar, în vârstă de 47 de ani. Acesta fusese internat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara.

  O veste tragică i-a luat, sâmbătă dimineață, 28 ianuarie, prin surprindere pe angajații din Primăria Hunedoara și pe apropiații lui Cătălin Florin Olar, viceprimarul Hunedoarei.

  Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a murit, sâmbătă, 28 ianuarie, la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara. Aici ajunsese, spun apropiații săi, cu o zi în urmă, în urma unor probleme medicale, care s-au agravat în ultimele zile. Medicii nu i-au mai putut salva viața viceprimarului Hunedoarei.

  Vestea tragediei a fost confirmată de Primăria Hunedoarei, într-un mesaj de condoleanțe publicat pe pagina de Facebook a instituției.

  „Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar. Cu adâncă durere, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar. Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei. Ne este greu să vorbim despre el la trecut”, a transmis Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.