vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Viceprimarul Cătălin Țițirigă – prins pe stenogramele procurorilor în dosarul „sex cu minore”

  de - | 16 septembrie 2015, 1:01 PM | Recomandările editorilor | Topic special

  7

  Site-ul online voceatimisului.ro a făcut rost, în exclusivitate, de câteva stenograme care îl implică pe viceprimarul Aradului, Cătălin Țițirigă, în dosarul „Sex cu minore”, fie și în calitate de martor.

  Contactat telefonic de ziaristii timișoreni, viceprimarul din Arad, Cătălin Titiriga, a declarat că nu are nicio implicare în reţeaua de proxenetism şi că nu îl cunoaşte pe Paul Manzu. La întrebarea dacă îl cunoaşte pe „Artur”, acesta ne-a declarat că îl cunoaşte de la prietenul lui Cosmin Codrin, om de afaceri şi nu a beneficiat niciodată de „serviciile” oferite de Manzu. În schimb viceprimarul spune că a vrut să contacteze nişte fete pentru o sărbătoarea a municipalității, „Zilele Aradului”, ştiind că Artur are o agenţie de modeling şi nicidecum că se ocupa cu prostituţia. Mai mult, spre finalul discuției, viceprimarul Titiriga a recunoscut că este posibil, totuși, ca numărul său de mobil să apăra în stenogramele DIICOT, dar are şi o motivație: „Prietenul meu, Cosmin Codrin, o fi rămas fără baterie la telefon şi mai folosea aparatul meu din când în când…”.
  Totuși, relevantă este următoarea discuție, purtată în data de 04.03.2015, la ora 14:51, care are legătura directă cu amprenta vocală a edilului din Arad:

  M.P.V.- Da, mister.
  CATALIN- Ok. La ce oră îi? 11 dimineaţa? Bine. Ce faci?
  M.P.V.- Ce să fac? Uite, mă agit foarte tare, vreau să câştig neapărat procesul cu poliţiştii care mi-au pus… două centuri nu am, telefon că i-am zis că l-am sunat pe Cosmin, mi-a pus telefon fără să vadă că am făcut. Probe video la nimic, trebuie să câştig neapărat procesul ăsta.
  CATALIN- Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.
  M.P.V.- Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.
  CATALIN- Da, dar nu îmi trimiţi ceva poze ca să văd?
  M.P.V- Ba, da, pot.
  CATALIN- Sau zi-mi Facebook-ul. Are Facebook?
  M.P.V.- Sau Facebook, da.
  CATALIN- Zii!
  M.P.V.- Hai că îţi fac o poză şi ţi-o trimit pe aşa, că e destul de complicat, că se scrie aşa, cu M mare.
  CATALIN- Hai fă o poa şi trimite-mi pe mesaj!
  M.P.V.- Bun şi interesează-te, nu pot să mut aici un proces de genul ăla?
  CATALIN- Păi nu ştiu.
  M.P.V.- Procesul va fi la Arad. Nu pot să îl fac la Timişoara oare?
  CATALIN- Numai dacă pierzi.
  M.P.V.- Să încep eu, să dau eu.
  CATALIN- Nu, nu.
  M.P.V.- Numai dacă?
  CATALIN- Dacă pierzi, poţi să faci cerere să se judece la Timişoara.
  M.P.V.- A, nu. Sau pot să fac la instanţa superioară aici, nu? Deci nu?
  CATALIN- Da.
  M.P.V.- Să vin la tribunal să continui aici.
  CATALIN- Corect.
  M.P.V.- Bine, ok, hai că îţi dau ce trebuie!
  CATALIN- Bine, merci!
  M.P.V.- Acum în 2 secunde.
  CATALIN- Bine ceau.
  M.P.V.- Ceau, ceau.

  UPDATE: Ce a spus viceprimarul pentru Special Arad.

  Pentru Special Arad, contactat telefonic, viceprimarul Țițirigă a declarat: „Nu am nicio legătură cu acest caz, nu am fost audiat sau chemat de procurori. Vă pot spune că eu nu îl cunosc pe Paul Mânzu. Da, am vorbit cu fata respectivă dar din câte îmi aduc aminte, aceasta mi-a cerut să o ajut să se mute de la o școală la alta. Eu vorbesc cu mii de persoane.  ”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Țitiriga dar mai ales Gutu de la CJA sunt sclavii lui Cosmin Codrin zis Cucotu. Acest nimeni numit Gutu, ii ștergea la propriu pantofii evazionistului Cucotzu! Fac Aradul de rusine! Sa nu cumva sa-i mai puneți pe vreo lista electorală, ca va trag in jos. Au ajuns in politica datorită alienaților mental ce au votat PPDD-ul, după care evident, au devenit traseisti politici. A fost nevoie de acești inculți pentru a forma majoritatea in CLM si CJA. Păcat! Sunt doi ratați, ce se învârt in anturaje dubioase. Ca arădean, apreciez ca incalificabila situația si aștept sa dispară efectiv din prim-planul politic local. Este inadmisibil așa ceva

   +19 voturi
   +1
   -1
  2. Un mincinos patologic! Pai ălora de la Vocea Timișoarei le-a declarat ca a vrut fete pentru zilele Aradului, de aceea ar fi apelat la proxenetul interlop Arthur, pe când vouă, jurnaliști ai Special Arad v-a spus ca ar fi vrut sa mute o fata cu școala la Arad. Domnule! Cât tupeu poți avea sa minți un oraș întreg in fata??? Știm cu toții ce făceai pe la chefuri, cu Cucotzu asta! Va rupeți nările prin farfuriile încălzite la „fund” cu bricheta! Cunoscătorii știu la ce ne referim. Rusine. Acest individ reprezintă exemplul negativ pe care oricine i-l poate analiza la capitolul AȘA NU!!!!!

   +17 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.