Vicepreședintele PSD, Mihai Chirica, nemulțumit de modul în care Liviu Dragnea conduce partidul

  de - | 12 februarie 2017, 2:52 PM | Politikos

  0

  Vicepreședinte al PSD și primar al municipiului Iași, Mihai Chirica este nemulțumit de felul cum Liviu Dragnea conduce partidul. El a făcut declarația duminică la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

  „Cu siguranță trebuie să se întâmple lucruri profunde, să așeze PSD în contextul zilelor de astăzi”, a precizat el.

  „Dacă aș fi fost mulțumit , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”, a adăugat Chirica.

  Vorbin despre porpunerea lui Sevil Shhaideh în funcția de prim-ministru, refuzată de Klaus Iohannis, Mihai Chirica a spus că Liviu Dragnea a primit un vot în alb, însă a spus că au fost momente imprevizibile. „Generalul nu trebuie să fie imprevibil, a creat un val de nemulțumire”, a precizat el.

  Mihai Chirica a mai spus că el nu este singurul nemulțumit de Liviu Dragnea și că Liviu Dragnea are acest cec în alb „până când nu pune PSD în pericol”. Mai departe, el a spus că, din punct de vedere sociologic, Dragnea a făcut acest lucru, făcând referire la scăderea din sondaje a partidului după adoptarea OUG 13.

  Pe finalul emisiunii, întrebat ce i-ar spune lui Liviu Dragnea, Mihai Chirica a răspuns: „România este o Românie nouă. PSD este necesar, pentru că altfel se dezechilibrează scena politică. Este nevoie de un nou leadership. Dacă ne întoarcem înapoi în timp, dezechilibrăm această formațiune politică”.

  Sursa: Digi 24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.