joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vicele Faur a „urecheat” Poliția Locală, acuzând instituția de exces de zel față de amenzile date agenților economici

  de Raluca Medeleanu | 13 aprilie 2022, 8:28 AM | Administraţie

  0

  După votul acordat de consilierii locali pentru proiectul ce prevede planul de sigurață și ordine publică a municipiului, viceprimarul Lazăr Faur a ținut să aducă câteva precizări, mai exact să specifice că nu este complet mulțumit de activitatea pe care o prestează agenții de Poliție Locală, cea mai mare nemulțumire fiind legată de ceea ce el a numit „excesul de zel cu care s-au dat amenzi agenților economici”.

  Trebuie menționat că proiectul acesta de hotărâre a mai fost o dată supus la vot de consilieri, în ședința din 28 februarie, însă atunci nu a trecut de vot, întrucât chiar consilierii PNL au votat împotrivă, împreună cu cei PSD (deși proiectul era „la inițiativa primarului”), fără să explice în plen decizia.

  Ieri, după ce proiectul a trecut în sfârșit de vot, viceprimarul Faur a simțit nevoia tocmai să vină cu anumite lămuriri, explicând că din februarie încoace a avut mai multe întrevederi cu Locala, că între timp s-au rezolvat anumite probleme, însă „nici acum în totalitate”, dar că a considerat că nu este nevoie să blocheze activitatea, nevotând acum acest proiect.

  Toate acestea au fost rostite cu privirea ațintită către directorul Poliției Locale, Adrian Toma, care se afla și el în sală. Vicele a spus că – pe lângă problema cu cerșetoria și tâlhăriile – o mare nemulțumire este excesul de zel al agenților care au dat prea multe amenzi agenților economici, mai ales că firmele abia își revin după o încercată perioadă în pandemie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.