duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Viața a sute de animale dintr-un adăpost din Dolj, pusă în pericol. Acestea nu mai au ce mânca

  de Special Arad | 30 august 2021, 8:13 AM | Naţional

  0

  (foto: Captură video Digi24)

  700 de animale de la un adăpost din Dolj sunt în pericol de a muri de foame, după ce stocurile de hrană sunt aproape de epuizare. În adăpostul din comuna Desa trăiesc sute câini, capre, oi sau măgari, dar și zeci de cai confiscați de la oameni după ce au fost înfometați și bătuți.

  La adăpostul de animale din comuna Desa, județul Dolj, sunt 500 de câini si aproximativ 200 de cai și măgari. În fiecare zi, hrana pentru cele 700 de suflete costă 4.000 lei. Acum, adăpostul a ajuns într-o situație critică. Stocul de mâncare existent mai ajunge doar pentru două zile.

  Nu știu ce voi face… Aștept ajutor de la oameni, oamenii care iubesc animalele. Avem peste 140 de cai, căluți, mânji, măgari, avem capre, oi, văcuțe și în jur de 500 și ceva de câini. Noi nu avem organizații din străinătate care să ne ajute. Situatia este disperată!”, spune Daniela Popovici, proprietara adăpostului de animale.

  Aici animalele abandonate sau maltratate în trecut de stăpâni au primit o nouă șansă la viață.

  Citește continuarea 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.