sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Vezi unde va fi oprită apa caldă între 7 și 18 iulie

  de Special Arad | 7 iulie 2014, 12:53 PM | Știri Arad

  0

  SC CET Hidrocarburi SA a anunţat că, până în data de 18 iulie, „se vor realiza probe de presiune şi reviziile magistralelor de termoficare primar”.

  Între 7 și 12 iulie 2014 se fac lucrări pe magistrala II: zona Pasaj, Centru, Romanilor, Paroşeni, Alfa, Andrei Mureşanu,Tudor Vladimirescu, P-ţa Spitalului, Pădurice, P-ţa Mihai Viteazul, str. Simion Balint.

  În perioada 14 – 18 iulie 2014 se fac lucrări pe magistrala I: Udrea, Miron Costin, Aurel Vlaicu partea stângă, str. Brâncoveanu, Confecţii, str. Andreny Karoly.

  „La consumatorii din zonele mai sus menţionate, furnizarea apei calde de consum va fi oprită în perioadele programate. Este posibil ca în funcţie de rezultatul probelor de presiune şi de natura reparaţiilor ce urmează a fi executate, să apară următoarele situaţii: Punctele Termice şi consumatorii arondaţi zonelor de oprire programate, pot să fie pornite mai repede decât perioada programată, sau consumatorii pot fi afectaţi şi în alte zile decât cele programate. Rugăm consumatorii să verifice poziţia închis a robinetelor de izolare a apei calde, pentru evitarea eventualelor avarii”, precizează conducerea CET Hidrocarburi.

  Reprezentanţii centralei mai indică faptul că „aceste lucrări sunt necesare pentru a asigura în bune condiţii furnizarea agentului termic în timpul sezonului de încălzire şi totodată îi informăm că pentru orice reclamaţie se pot adresa la Dispeceratul de termoficare al CET Hidrocarburi – telefon 0257/231367 şi 0357/412233, acesta având program permanent”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.