Update 3Liceenii susţin miercuri cea mai grea probă a BAC-ului. VEZI SUBIECTELE

  de Special Arad | 1 iulie 2015, 10:28 AM | Educaţie

  0

  Examenul de Bacalaureat continuă, astăzi, cu proba obligatorie a profilului, considerată de liceeni cea mai grea probă.

  Subiectele de la proba la matematică de la Bacalaureat 2015 sunt diferite pentru profilele matematică-informatică, tehnologic, ştiinţele naturii şi pedagogic.

  Examenul de Bacalaureat începe la ora 9:00, iar candidații au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele.
  Elevii trebuie să fie în sălile de examen de la ora 8 și nu au voie să părăsească centrul de examen decât după minimum o oră.

  La Matematică, elevii primesc trei subiecte, notate cu câte 30 de puncte fiecare, toate fiind obligatorii. Pentru toate cele trei subiecte elevii vor fi punctaţi pentru capaitatea lor de rezolvare a problemelor date. Candidatul este punctat şi dacă rezolvă parţial fiecare cerinţă. Baremul publicat de Edu.ro arată că se punctează corespunzător oricare altă metodă de rezolvare corectă a problemei, scrie Gandul.info.

  Subiecte şi barem Bac 2015 matematică UPDATE 2 Descărcaţi de AICI  (în format PDF) rezolvarea subiectelor de la profilul tehnologic, făcută pentru gândul şi mediafax.ro de către profesorul de matematică Ovidiu Horobeţ de la Colegiul Naţional „Matei Basarab”.

  Subiecte şi barem Bacalaureat 2015 matematică UPDATE 1 Subiectele de la profilul mate-infoau fost rezolvate, pentru gândul, de Mugurel Barcău, cercetător la Institutul Naţional de Matematică şi fost olimpic la Olimpiada Internaţională de Matematică din 1988.

  Rezolvarea:

  rezolvare1rezolvare2

   

  Puteţi descărca rezolvarea şi în format PDF.

  Subiecte Bac 2015 matematică, profil mate-info:

  img-20150701-wa0001

  Subiecte Bacalaureat 2015 matematică, profil tehnologic:

  img-20150701-wa0000

  Subiectele primite la profilul pedagogic:

  pedagogic

  Revenim, de-ndată ce apar, cu subiectele de examen la celelalte profiluri

  Absolvenții de liceu vor susține vineri ultimul examen din sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului 2015: proba la alegere a profilului și specializării.

  Pe 10 iulie se afişează rezultatele finale de la Bacalaureat 2015.

  Examenele pentru a doua sesiune de la BAC încep la jumătatea lunii august, scrie Digi 24.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.