duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vezi câștigătorii concursului! | Gașca Zurli vine la Arad pe 5 Iunie! Special Arad oferă trei invitații duble la spectacol

  de Special Arad | 4 iunie 2018, 12:00 PM | Special | Topic special

  71

  Pe 5 Iunie, cea mai iubită trupă pentru copii, Gașca Zurli, un concept 100% românesc ce a reușit să adune peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube și zeci de mii de oameni la spectacole, revine la Arad, cu un show special dedicat copiilor și copilăriei, dar și părinților, datorită învățămintelor pline de înțelepciune ce sunt transmise de pe scenă într-o formulă de educație non-formală.

  O trupă atât de iubită de cei mici, un fel de Abracadabra ce aveam noi în copilărie, asta este acum Gașca Zurli pentru generația copiilor noștri. Ceea ce e clar, Aradul va avea anul acesta cel mai mare și spectaculos show dedicat zilei copilului din ultimii mulți ani. O bucurie adusă arădenilor, un eveniment care aduce public din Timișoara, Reșița, Hunedoara, Oradea, dar și români plecați în străinătate și care revin în țară cu câteva zile mai repede pentru a prinde show-ul Zulri. 

  Și dacă vă gândiți că administrația Aradului face acest gest pentru copiii arădenilor, vă spunem că nu este defel așa. Evenimentul se desfășoară fără sprijinul financiar al Primăriei, Consiliului Județean sau a Centrului de Cultură municipal sau al celui județean, fiind organizat de o arădeancă, și anume Bianca Morariu, pe care o știm de la atâtea evenimente cu ecou organizate de ea, Arad Kids Talent, Târgul de Nunți și multe altele. 

  „Pe 5 Iunie, la ora 19:00 în cartierul Westfield Arad, sună clopoțelul distracției alături de Gașca Zurli. Timp de o oră copiii și părinții sunt invitați să retrăiască copilăria, să cânte și să danseze alături de cele mai iubite personaje. Iar finalul distracției va fi încoronat de o ploaie de confetti peste toți copiii prezenți la eveniment”, ne-a spus Bianca Morariu, în calitate de organizator.

  Redacția Special Arad, în colaborare cu Bianca Morariu, oferă trei invitații duble (părinte + copil) la Gașca Zurli, pentru trei dintre cei norocoși participanți la concursul nostru. Mai jos vă rugăm să citiți toate datele concursului. 

  Regulament:

  •  Distribuie acest articol pe pagina ta de Facebook!

  •  Scrie într-un comentariu la acest articol cum se numește personajul preferat al copilului tău din Gașca Zurli, însoțit de numele tău!

  Extragerea va avea loc prin random.org, luni 4 iunie, la ora 12:00.

  Numele câștigătorilor vor fi făcute publice în cadrul acestui articol imediat după extragere, iar ulterior vor fi transmise organizatorului evenimentului.

  Câștigătorii vor intra în posesia invitațiilor chiar în ziua evenimentului, la fața locului, începând cu ora 17:30, pe baza cărții de identitate (buletinul) părintelui.

  Premii:

  •  Două invitații pentru două persoane (părinte + copil) la categoria VIP.

  •  O invitație pentru două persoane la categoria a II-a.

  34047763 10215806204124820 5874715838665195520 n

  Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesâd pagina de Facebook a evenimentului Super Show Gașca Zurli la Arad sau la numărul de telefon 0735.398.249.

  CÂȘTIGĂTORI:

  •  Simona Loredana Costea – Invitație categoria VIP

  •  Amalia Vacariuc – Invitație categoria VIP

  •  Sorina-Mirela Pința – Invitație categoria a II-a

   

  Pentru a afla mai multe detalii despre cum pot intra în posesia invitațiilor, câștigătorii sunt rugați să sune la numărul de telefon 0735.398.249 (Bianca Morariu – organizatorul evenimentului)!

  numere3 castigatori

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.