VEZI AICI REZULTATELE DE DUPĂ CONTESTAȚII la Evaluarea Națională 2015 – Arad

  de Special Arad | 30 iunie 2015, 12:50 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Absolvenţii claselor a VIII-a află astăzi notele pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională, după contestaţii. 

  Ministerul Educaţiei a propus subiecte uşoare la Evaluarea Naţională pentru a creşte rata de promovare a elevilor. Asta susţin profesorii după ce au văzut subiectele de la examen. De aproape 20 de ani, nimeni din minister nu a schimbat programa evaluărilor de la finalul claselor a VIII-a, iar copiii au ajuns să înveţe modele de subiecte pe dinafară.

  Deşi este conceput ca un examen care să le verifice cunoştinţele acumulate în anii de gimnaziu, Evaluarea Naţională de la clasa a 8-a nu face decât să umfle notele elevilor şi să uniformizeze rezultatele. O spun chiar profesorii corectori.

  TOATE NOTELE FINALE: CLICK AICI

  REZULTATELE DE DUPĂ CONTESTAȚII: DOWNLOAD

  sau vezi mai jos:

  en REZ FINAL CONTESTATII (1) en REZ FINAL CONTESTATII (2) en REZ FINAL CONTESTATII (3) en REZ FINAL CONTESTATII (4) en REZ FINAL CONTESTATII (5) en REZ FINAL CONTESTATII (6) en REZ FINAL CONTESTATII (7) en REZ FINAL CONTESTATII (8) en REZ FINAL CONTESTATII (9) en REZ FINAL CONTESTATII (10) en REZ FINAL CONTESTATII (11) en REZ FINAL CONTESTATII (12) en REZ FINAL CONTESTATII (13) en REZ FINAL CONTESTATII (14)

   

  Ministerul Educaţiei a publicat primele rezultate la Evaluare Naţională 2015 vineri, 26 iunie.

  REZULTATE Evaluare Națională 2015 înainte de contestații – DOWNLOAD

  Elevii care sunt nemulţumiţi de rezultatele obţinute la Evaluare Naţională 2015 pot depune contestaţii vineri, după ora 16:00. Contestaţiile vor fi rezolvate în perioada 27-29 iunie, iar marţi, 30 iunie, vor fi afişate rezultatele finale la Evaluare Naţională 2015.

  Ministerul Educaţiei va publica pe edu.ro ierarhia la nivelul ţării a elevilor care au susţinut examenul de Evaluare Naţională 2015, după afişarea rezultatelor finale, după contestaţii.

  Candidaţii pot solicita comisiei de organizare a Evaluării Naţionale să-şi vadă lucrările numai după afişarea rezultatelor finale, după contestaţii. Vizualizarea lucrării nu va duce la reevaluarea sau modificarea notelor acordate candidatului respectiv.

  REZULTATE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015. Cum se calculează media de admitere la liceu

  Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 75%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 25%).

  medie_admitere_2014

  Elevii vor putea completa fişele de înscriere pentru licee în perioada 3 – 7 iulie, iar prima repartizare computerizată în învăţământul liceal se va face pe 14 iulie.

  Fișa de înscriere la liceu poate fi completat online și pe admitereliceu.ro/fisa-inscriere-liceu

  Caluculează-ți online media de admitere AICI.

  Pe 15 iulie se vor afişa în unităţile de învăţământ gimnazial listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi listele cu locurile neocupate în unităţile de învăţământ liceal.

  Cea de a doua etapă de repartizare computerizată va avea loc pe 23 iulie, iar cea de a treia în zilele de 3 şi 4 septembrie.

  Modul de completare al fișei de înscriere în anul școlar 2015-2016

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.