Vestul României și Transilvania, măturată de furtuni după caniculă

  de - | 18 iunie 2016, 12:11 PM | Regional | Video

  0

  Jumătate de țară a fost măturată de furtuni. În aproape toată Transilvania a plouat torențial și a căzut grindină. În unele zone, gheaţa cât oul de găină a distrus culturile, dar şi casele oamenilor, în timp ce străzile din oraşe s-au transformat în lacuri în doar câteva minute. 

  Centrul oraşului Oradea a fost paralizat de o ploaie violentă. Canalele s-au umplut, iar în scurt timp apa a năvălit pe stradă. În timpul furtunii a căzut grindină cât oul de găină.

  O furtună violentă s-a abătut şi asupra Aradului. În doar cîteva minute, gheaţa a distrus grădinile oamenilor. Şoferii prinşi în trafic abia au reuşit să mai ajungă acasă.

  Ploi torenţiale şi vijelii cu gheaţă au fost în mai multe zone din Transilvania.

  Sursa: romaniatv.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.