marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Veste tulburătoare! Sinișa Mihajlovici, fost mare fotbalist și actual antrenor la Bologna, are leucemie

  de - | 14 iulie 2019, 10:33 AM | Sport

  0

  Sinișa Mihajlovici (50 de ani), antrenorul formației italiene Bologna, a anunțat cu lacrimi în ochi că marți va începe bătălia cu teribila boală aflată în stadiu acut: „Nu mi-e teamă, voi învinge. Nu plângeți pentru mine”.

  „Am leucemie în fază acută. Din nefericire sau din fericire, am făcut niște analize și am descoperit boala pe care acum patru luni n-o aveam. În ziua testelor mi-am mințit soția, spunându-i că am febră. A fost greu s-o conving”, a spus tehnicianul sârb, vizibil marcat.

  „Am petrecut noaptea plângând și am și acum lacrimi în ochi. Dar nu mi-e teamă. Marți mă voi interna în spital și abia aștept să încep bătălia pentru vindecare. Le-am spus jucătorilor că voi lupta ca să înving așa cum le zic lor să facă mereu când intră pe teren. Voi câștiga această bătălie, nu există niciun dubiu!”, a punctat fostul internațional sârb, scrie gsp.ro.

  „Am vrut să fiu cu mine însumi. Doresc să le mulțumesc celor de la Bologna pentru că m-au făcut să înțeleg că sunt un membru al familiei. Voi avea nevoie de ei pentru a învinge boala. De asemenea, n-aș vrea să văd oameni plângând pentru mine, nu vreau mila nimănui. Până în mai totul a fost ok. Dar pentru că tata a murit de cancer, fac periodic analize și așa am descoperit boala. Nimeni nu e indestructibil, trebuie să avem grijă de sănătate”, spune Sinișa Mihajlovici, antrenor Bologna.

  Directorul tehnic al clubului, Walter Sabatini, a insistat că nu se pune problema despărțirii de Mihajlovici. „Bologna va fi pe mâinile lui Sinișa până-i expiră contractul. Orice s-ar întâmpla în următoarele zile, el rămâne antrenorul nostru. Îl admir pentru voința lui. Dacă aș fi fost în locul său, eu m-aș fi ascuns”, a spus Sabatini, scrie gsp.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.