Veste tulburătoare! Sinișa Mihajlovici, fost mare fotbalist și actual antrenor la Bologna, are leucemie

  de - | 14 iulie 2019, 10:33 AM | Sport

  0

  Sinișa Mihajlovici (50 de ani), antrenorul formației italiene Bologna, a anunțat cu lacrimi în ochi că marți va începe bătălia cu teribila boală aflată în stadiu acut: „Nu mi-e teamă, voi învinge. Nu plângeți pentru mine”.

  „Am leucemie în fază acută. Din nefericire sau din fericire, am făcut niște analize și am descoperit boala pe care acum patru luni n-o aveam. În ziua testelor mi-am mințit soția, spunându-i că am febră. A fost greu s-o conving”, a spus tehnicianul sârb, vizibil marcat.

  „Am petrecut noaptea plângând și am și acum lacrimi în ochi. Dar nu mi-e teamă. Marți mă voi interna în spital și abia aștept să încep bătălia pentru vindecare. Le-am spus jucătorilor că voi lupta ca să înving așa cum le zic lor să facă mereu când intră pe teren. Voi câștiga această bătălie, nu există niciun dubiu!”, a punctat fostul internațional sârb, scrie gsp.ro.

  „Am vrut să fiu cu mine însumi. Doresc să le mulțumesc celor de la Bologna pentru că m-au făcut să înțeleg că sunt un membru al familiei. Voi avea nevoie de ei pentru a învinge boala. De asemenea, n-aș vrea să văd oameni plângând pentru mine, nu vreau mila nimănui. Până în mai totul a fost ok. Dar pentru că tata a murit de cancer, fac periodic analize și așa am descoperit boala. Nimeni nu e indestructibil, trebuie să avem grijă de sănătate”, spune Sinișa Mihajlovici, antrenor Bologna.

  Directorul tehnic al clubului, Walter Sabatini, a insistat că nu se pune problema despărțirii de Mihajlovici. „Bologna va fi pe mâinile lui Sinișa până-i expiră contractul. Orice s-ar întâmpla în următoarele zile, el rămâne antrenorul nostru. Îl admir pentru voința lui. Dacă aș fi fost în locul său, eu m-aș fi ascuns”, a spus Sabatini, scrie gsp.ro.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.