duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Veste rea: revine vremea rea! Cod galben de furtună la Arad, ACUM. Condiții meteo capricioase până la sfârșitul lunii

  de Special Arad | 17 iulie 2018, 4:46 PM | Știri Arad

  0

  Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de tip cod galben pentru astăzi, începând cu ora 16:30, în județul Arad fiind vizate municipiul Arad, Pecica, Nădlac, Curtici, Vladimirescu, Macea, Secusigiu, Zimandu Nou, Semlac, Săvârșin, Bârzava, Livada, Felnac, Șeitin, Iratoșu, Șofronea, Conop, Vărădia de Mureș, Zădăreni, Birchiș, Peregu Mare, Petriș, Dorobanți, Brazii, Ususău, Bata și Șiștarovăț.

  Se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 20…25 l/mp. Fenomene asociate: intensificări ale vântului, grindină de dimensiuni mici.

  Potrivit Mediafax, ploile se vor extinde pe tot teritoriul țării începând de miercuri, însă temperaturile rămân cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi, însă, capricioasă până la sfârșitul lunii.

  „De marți, se înmulțesc ploile, ca și apariție, dar și ca arie. Dacă luni au fost doar câteva celule, de marți vor apărea și în sudul extrem, în sud-est, dar în Bucuești mai puțin. De miercuri, vor fi pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ, cam pe tot teritoriul țării, iar temperaturile vor fi modeste, undeva în jurul celor normale, cu 30-31 de grade în sud, pentru că vorbim de intervale cu ploaie. Vor fi mai scăzute în zonele nordice și centrale, acolo unde sunt mai multe perioade cu nori, cu 22-24 de grade Celsius”, a declarat pentru Mediafax Alina Șerban, meteorolog în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.