Veste bună pentru șoferi. Vor fi avertizați prin e-mail înainte să le expire rovinieta

  de - | 27 April 2022, 8:11 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  De astăzi, șoferii vor fi avertizați pe e-mail înainte să le expire rovinieta. Se aplică astfel un ordin al Ministerului Transporturilor, menit să vină în ajutorul șoferilor în condiţiile în care amenzile pentru cei care au uitat să plătească taxa de drum au crescut simțitor.

  Sistemul va fi activ pentru cei care cumpără rovinietă pentru o perioadă mai mare sau egală cu 30 de zile.

  La achitarea tarifului de emitere a rovinietei prin intermediul portalului web erovinieta.ro, dacă soferul optează să fie notificat prin e-mail când expiră perioada de valabilitate, va fi anunțat despre acest lucru cu două zile înainte, la adresa de e-mail furnizată.

  Sursa: Europa FM.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.