Veniturile celor trei mahări de la Compania de Apă Arad sunt la secret. Solicităm șefilor Consiliului Județean, dacă sunt cinstiți, să le facă publice!

  de Special Arad | 20 august 2018, 8:24 AM | Administraţie | Topic special

  3

  Ce s-ar mai putea spune despre Compania de Apă Arad, acolo unde (cică) muncesc, departe de ochii lumii, penali angajați cu salarii mari, jurnaliști, neamuri ale unor primari, pile, relații, membri de partid (aproape toate formațiunile politice)? Ca o opinie a noastră: Compania de Apă este o regie al cărei acționar majoritar, Consiliul Județean Arad, se face că nu știe ce se întâmplă, deciziile importante fiind luate la un colț de masă de restaurant, printre sprițuri de vin, între directorul general al CAA, Gheorghe Bănățean, vicepreședintele CJ, Bîlcea, președintele CJ, Cionca și, cu voia dumneavoastră, eventual primarul Falcă atunci când e în Arad.

  Știți, probabil, vorba aceea populară: „Nu salariul e important, ci venitul”. Ei bine, și noi o avem în minte mai ales de când am verificat, pe site-ul companiei, declarațiile de avere ale celor trei directori de la Compania de Apă Arad: Gheorghe Bănățean – director general, Vasile Borha – director operațional și Alina Costea – director economic.

  Cu un fond de salarii de peste 30 de milioane de lei lunar, această regie îi sfidează pe toți locuitorii județului Arad, puși acum să plătească și apa de ploaie.

  Deoarece surse din companie ne-au declarat sub protecția anonimatului că, de fapt, declarațiile de avere ale celor trei directori (și nu numai!) nu conțin – fiind omise șmecherește – toate sumele pe care le încasează anual, și nedorind să ne chinuim cu legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile publice, lansăm șefilor Consiliului Județean Arad o provocare publică.

  Domnilor Cionca și Bîlcea, Special Arad, având în vedere că sunteți reprezentanții CJ Arad, acționarul majoritar în Compania de Apă Arad S.A., vă solicităm să faceți publice sumele pe care le-au încasat directorii general, operațional și economic în anul 2017. Precizăm că în cazul în care sunteți cinstiți cu noi, ăștia de muncim de ne spetim pentru nici 10 la sută din salariile acestora, o să ne spuneți exact, cu virgula de rigoare, sumele care au intrat în buzunarele șefilor CAA, cu tot cu premii, bonusuri de performanță și altele…  (spre exemplu cât costă benzina și șoferul care-l „poartă” pe Borha, zilnic, de la Arad la Beliu, acolo unde locuiește).

  Până atunci, mai jos, puteți să vedeți cum și-au completat cei trei directori declarațiile de avere pentru anul 2017:

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aceşti impotenţi intelectuali conduc oameni buni oraşul respectiv la fel cum alţii de aceeaşi speţă conduc ţara.Se vede ce investiţii au făcut în compania de apă Arad.Acest director finanţează probabil şi de o parte şi de altă liderii politici ai Aradului.Nici nu mai contează de ce culoare sunt.Criteriile de angajare sunt bine cunoscute.Aşa este atunci când e vorba de stat în stat.Cunosc destul de bine situaţia pentru că am o rudă apropiată care munceşte în această companie.Întrebaţi conducerea cum au făcut,recent testele psihologice ale angajaţilor.Şi cât au fost de legale.Care este scopul logic?
   Doamna Costea!!! câte firme de construcţii a le domnului Iotcu finanţaţi din bugetul companiei?Cunoaşteţi circuitul nu?
   Sau aceste rahaturi se discută la vânătoare?Să ştiţi că suntem mulţi care cunoaştem nişte adevăruri.
   E destul cât aţi furat din banu public.Arhi suficient!!!
   Cât despre veniturile acestor trei mascarici,din surse vă spun că au prin rotaţie prime de merit destul de exagerate,având în vedere că sunt pe pierdere în fiecare an, e cam dubios.Domnule Bilcea,promiteţi să fiţi primar al Aradului şi mulţi tineri vă văd capabili ptr această onoare.Lua-ţi domnule taurul de coarne şi schimbă-ţi naibii mentalităţile astea comuniste din instituţiile publice.
   Cereţi domnule dovezi în public şi o să vedeţi ce nu a văzut neam de neamul dumneavoastră!!!Ascund ei ce ascund dar omit un lucru foarte important..O păţeşti dacă continui să subestimezi pe toată lumea în jurul tău.
   Verificaţi domnule Bilcea şi autosesizaţi Curetea de Conturi,DNA-ul şi ANAF-ul să vedeţi achiziţiile cu dedicaţie ale acestei instituţii.Dacă evident va pasă de locuitorii acestei urbe.

   +22 voturi
   +1
   -1
   • Dacă ști pe „documente” atunci este o crimă să continui să taci. Special Ar abia așteaptă să-i divulge pe toți acești „mari români” care abuzează toate funcțiile publice.
    Ai „surse” din interior? Copy & Paste și e-mail.

    România este distrusă și oamenii României sunt Furați tot de români. Nu sunt creaturi verzi cu ochii mari veniți de pe Marte.
    Cârdășia într-u dat Țepe din banii publici, este marea problemă.
    Nu jandarmii sunt marea PROBLEMĂ.
    HOȚIILE și legea mafiotă!

    +6 voturi
    +1
    -1
  2. Legea 544 este singura șansa.
   Dacă voi sperați ca specimenele vor face publice salariile( sa zicem mai corect veniturile) , va faceți iluzii

   O regie autonoma capusara și capusata, un loc unde se dau ca recompense funcții remunerate mult peste media pe economie, care nu implica nici o răspundere concreta( de genul “consilier” al directorului general) , o “companie” cu angajați mai multi decât city of New york in curând.

   In care toată lumea își duce traiul linistit, in care culoarea politica paleste., in care toți sunt prieteni și trudesc cot la cot cu râvna Așteptând cu sufletul la gura următorul salar.Ca peste tot in astfel de “regii” sau “ companii “ in care statul, sau administrațiile locale, sunt la cârma.

   Însă doar o întrebare. Chestiile astea nu se știu de când lumea și pământul? Credeți ca ei sunt curioși? Sau credeți cumva ca obrazul lor nu e antiglonț?

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.