miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vecinii de bloc i-au aruncat clor pe ușă, militarii au întâmpinat-o cu aplauze și flori! Momente din viața unei asistente medicale din Galați /VIDEO

  de Dan Lazăr | 3 aprilie 2020, 12:21 AM | Coronavirus | Naţional

  1

  Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul de Boli Infecțioase. Miercuri a postat pe facebook acest text: „Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.”

  Un excelent gest de încurajare a venit, joi, din partea unor militari, care au întâmpinat-o, la revenirea de la serviciu, cu aplauze și flori.

  „Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei. În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!”, i-au transmis militarii din Galați, conform unei postări a MApN pe o rețea de socializare.

  „Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe. Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?”, a mai transmis MApN.

  În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela.

  În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! <3Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei. Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul Boli Infecțioase. Ieri a postat pe facebook acest text: "Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase."Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe. Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!❤️

  Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Joi, 2 aprilie 2020

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Gestul vecinilor? Picioare în cur și flegme pe obraz!!! Dați afară din bloc. La naiba! Cum poți fi atât de prost? Doamne oare de ce nu ai făcut ca prostia să doară???
   .
   Gestul militarilor? Demn, emoționant și omenesc!!! Bravo lor! Un gest venit din partea unor oameni care sunt pregătiți să facă sacrificiul suprem, dacă li se cere acest lucru. Mai avem și astfel de români… iar cu ăștia ne putem mândrii.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.