Vânzătoare bătută cu sălbăticie de un client supărat că berea nu este la rece

  de Special Arad | 29 October 2022, 9:32 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  O femeie a fost bătută fără milă, vineri, într-un magazin din județul vecin. Aceasta a ajuns în stare gravă la spital.

  Victima este vânzătoare într-un magazin din Hunedoara și, pentru că nu a avut bere la frigider, așa cum îi ceruse un client, a fost luată la bătaie de bărbatul furios, care a lovit-o cu pumnii și picioarele până a lăsat-o la pământ.

  IPJ Hunedoara informează următoarele cu privire la incident: „O femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Hunedoara, în timp ce se afla în timpul programului de lucru în calitate de vânzătoare la o unitate comercială situată pe strada Cerbului, din municipiul Hunedoara, a venit un barbat care i-a cerut acesteia să îl servească cu o bătură alcoolică rece și, pentru că vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura ceruta, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii si picioarele, doborand-o la pamant. În urma agresiunii, victima a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.