sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Vânzătoare bătută cu sălbăticie de un client supărat că berea nu este la rece

  de Special Arad | 29 octombrie 2022, 9:32 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  O femeie a fost bătută fără milă, vineri, într-un magazin din județul vecin. Aceasta a ajuns în stare gravă la spital.

  Victima este vânzătoare într-un magazin din Hunedoara și, pentru că nu a avut bere la frigider, așa cum îi ceruse un client, a fost luată la bătaie de bărbatul furios, care a lovit-o cu pumnii și picioarele până a lăsat-o la pământ.

  IPJ Hunedoara informează următoarele cu privire la incident: „O femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Hunedoara, în timp ce se afla în timpul programului de lucru în calitate de vânzătoare la o unitate comercială situată pe strada Cerbului, din municipiul Hunedoara, a venit un barbat care i-a cerut acesteia să îl servească cu o bătură alcoolică rece și, pentru că vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura ceruta, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii si picioarele, doborand-o la pamant. În urma agresiunii, victima a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.