miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vama a lansat un videoclip „barosan” despre barosani, cu Tudor Chirilă în rolul unui Joker mioritic | Extra-Special New Music

  de Tomck@t | 12 aprilie 2023, 11:15 AM | Cultură | Muzică

  0

  Iată o piesă nouă care ne-a scăpat în ultima ediție (chiar de ieri) Special New Music: formația Vama a lansat în urmă cu două zile un nou single, „Barosanii”, iar în videoclip, solistul Tudor Chirilă este îmbrăcat și machiat ca personajul de benzi desenate Joker şi cântă, printre oi, versuri precum: „Banii se fac uşor, ţi-o spune un vrăjitor”, „Vreau să-ţi iau anii, vreau să-ţi arăt cum trăiesc barosanii”, „Hai vino să vezi cum e cu şmecheria”.

  Versurile sunt scrise de Tudor Chirilă, regia videoclipului este semnată de Iustin Surpănelu, iar scenariul aparține lui Tudor Chirilă și Iustin Surpănelu. A contribuit la realizarea videoclipului și creatoarea de modă Doina Levinţa.

  Videoclipul are deja în jur de 38.000 de vizualizări pe YouTube.

  Piesa este extrem de „catchy”, „radio friendly” (cum s-ar spune în industria muzicală), și cei mai mulţi fani au apreciat melodia şi videoclipul, dar se găsesc și câțiva critici printre comentatori: „Nimic în comun cu rockul. Dezamăgire”, a scris un internaut pe pagina de YouTube a formaţiei Vama. „Săracile oi…au rămas cu traume după clip” sau „Trist, pe lângă rock, fără substanţă, superficial rău de tot”, au scris alții, potrivit News.ro.

  Nu uitați nici de SPECIAL NEW MUSIC, în ediția curentă avem piese noi de la Vița de Vie, Greta Van Fleet, Moreish Idols, Askers Dodge, The Wha, Uncle Ho, Natalie Merchant, The Verona Snow, Swans, Lankum, Sunking, Peter Gabriel, Inhaler, Hozier, Jungle și mulți alții! (VEZI AICI)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.