Valer Blidar face afaceri cu Camera de Comerț Arad. Vezi ce clădire a cumpărat cu 650.000 de euro!

  de Alin Olteanu | 17 septembrie 2014, 12:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un palat din centrul Aradului, construit în 1871, a fost vândut de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – pentru suma de 650.000 de euro – companiei Astra Vagoane Călători, deţinută de omul de afaceri Valer Blidar, care nu dă publicităţii destinaţia viitoare a imobilului.

  Palatul vândut de Camera de Comerţ este situat pe strada Gheorghe Lazăr, în zona centrală a Aradului, şi a fost sediul unor instituţii de stat, respectiv Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi Inspectoratul Teritorial de Muncă. Clădirea a fost construită în 1871 şi a fost revendicată de Camera de Comerţ şi câştigată definitiv în 2007, pentru că imobilul a fost primul sediu al instituţiei la începutul secolului trecut.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.