joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Valentin a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar acum este inculpat într-un nou dosar! Va fi propus pentru arestare preventivă

  de Lucian Dănilă | 13 martie 2018, 4:52 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Valentin Tamaș a fost condamnat în urmă cu câteva zile în dosarul care îl are ca „erou principal” pe pădurarul Sorin Jiva din Gurahonț.

  Tamaş Valentin este condamnat la pedeapsa de: 5 (cinci) ani închisoare pentru tentativă la infracţiunea de omor. În baza art. 188 Cod penal rap. la art. 67 alin. 2 Cod penal aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit.a, b, h, n şi o Cod penal privind dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat ; dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de armă, dreptul de a comunica partea vătămată Jiva Sorin Viorel şi cu membrii familiei acesteia, precum şi dreptul de a se apropia de locuinţa părţii vătămate şi locul său de muncă, pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei închisorii.

  Nu este o sentință definitivă, dar până atunci, Valentin Tamaș este cercetat într-un nou dosar de braconaj și neresepectarea regimului armelor și munițiilor.

  Polițiștii l-au reținut și urmează să fie dus la Judecătoria Gurahonț unde procurorii cer măsura de arestare preventivă pe termen de 30 de zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta e rezultatul insolenței si al complicității polițiștilor si procurorilor care i-au protejat ani la rand pe braconierii si hotii de lemn .
   Polițiștii si cei din Parchetul Gurahont, in special nesimțita aia de Guler, sunt mâna in mâna cu dobitocii astia

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.