vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Valea Hurezului din Chisindia se va umple de adrenalină. Înscrie-te la Sebiș Enduro Challange – etapa a III-a!

  de Special Arad | 2 septembrie 2015, 1:29 PM | Sport

  0

  Lion Racing Team organizează, între 19 și 20 septembrie 2015, Etapa a III-a C.N.I.R. de Enduro. Competiția este adresată tuturor iubitorilor de întreceri sportive de tip Off-Road ce au în dotare o MOTOCICLETĂ, un ATV sau un QUAD.

  Locuri superbe și interesante de exploatat – adică o nouă vale ce ai putea să o parcurgi doar dacă te înscrii pe http://sebisendurochallenge.ro/inscrieri/ la Etapa a III-a de Enduro din C.N.I.R, care se va desfășura între 19 și 20 septembrie 2015 pe frumoasa vale a Hurezului din comuna Chisindia, jud. Arad, unde prin faptul că vei lua parte la o SUPER CURSĂ pe un SUPER TRASEU, vei avea parte de multe alte SURPRIZE puse la cale de organizator împreună cu ASP Schop și TGB Motor Romania, Mitas și Chemtraders, Moto Maxx și alții.

  TRASEUL este astfel conceput încât va fi el însuși o MARE SURPRIZĂ, sperând că plictiseala nu va fi la ea acasă. Iar după ce veți „munci” două zile pe rupte, ceaunul și B.R.R.C. vor fi din nou prezente deoarece sunt lucrurile care nu pot lipsi de la nici una din întrecerile organizate de clubul Lion Racing Team.

  Pe 19-20 septembrie 2015, spune PREZENT la această întrecere și SIGUR vei putea spune că ai avut parte de un WEEKEND PERFECT și că nu-ți pare rău că l-ai „sacrificat” și l-ai „pierdut” cu familia Enduro!

  Traseul va fi unul marcat în totalitate cu săgeți de indicare a direcției de mers şi bandă. Va avea o lungime de aproximativ 50 km, va fi parcurs de 3 ori, iar la fiecare tură sportivii îşi vor arăta aptitudinile în 2 probe speciale care vor fi cronometrate separat. Traseul va avea bretele unde clasele de „profesioniști” şi „hobby” îşi vor arăta adevărata valoare.

  Regulamentul particular va fi afişat pe www.sebisendurochallenge.ro şi pe facebook „Lion RacingTeam”.

  Taxele de participare la aceasta etapă sunt:
  – 250 lei, dacă plata se face până în data de 06.09.2015 în contul RO32 BACX 0000 0008 7519 0001
  – 300 lei dacă plata se face la secretariatul concursului sau după data de 06.09.2015

  „La acesta etapă, prin bunăvoința sponsorilor noştri ASP Group Distributing, MITAS, Chemtraders şi Moto Maxx, premiile vor fi unele destul de atractive deoarece sportivii vor intra în posesia unor căşti marca LS2, a renumitelor cauciucuri Mitas şi a diferitelor produse care sperăm să vă fie utile în plimbările voastre prin pădure. După cum v-am obişnuit, NELIPSITUL CEAUN va fi prezent, însoțit de butoiul de B.R.R.C. fiindcă la noi SPORTIVITATEA se îmbină cu VOIA BUNĂ”, spun organizatorii.

  Înscrieri pe:
  www.sebisendurochallenge.ro
  Informații la tel:
  -0730.56.57.18 sau
  -0744.56.57.18 Mocuța Cătălin

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.