sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vaccinare peste rând?! FCC Baschet Arad, prima echipă de baschet din România care s-a vaccinat anti-COVID-19

  de Dan Lazăr | 21 februarie 2021, 10:06 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  1

  FCC Baschet UAV Arad a anunțat că este prima echipă din baschetul românesc care se vaccinează anti-Covid-19, deși în cadrul etapei a doua de vaccinare din România este un singur capitol care vizează sportul (XX), în care nu se încadrează însă echipa arădeană. Acest capitol spune că se pot vaccina în etapa a II-a „sportivii componenţi ai loturilor naţionale sau ai loturilor olimpice, sportivii calificaţi individual la Jocurile Olimpice, precum şi stafful tehnic care participă la pregătirea acestor sportivi”.

  Iată comunicatul clubului arădean:
  „La începutul acestui an a început etapa a 2-a de vaccinare anti-COVID din România. În această categorie au fost incluse şi jucătoarele echipei noastre. FCC Baschet UAV Arad este prima echipă de baschet și una dintre primele din grupări sportive din țara noastră care se vaccinează.

  Astăzi (nr. duminică), sub supravegherea dr. Dan Pârvulescu, fostul medic al clubului „galben-albastru,” componentelor FCC Baschet UAV Arad le-a fost administrată prima doză de vaccin.”

  PS: Singura posibilitate, forțată evident, este ca prin colaborarea cu UAV, baschetbalistele să fie considerate ca făcând parte din categoria „personalul din unităţile de învăţământ şi creşe”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Autoritatile au „inchis ochi”, in loc sa vaccineze persoane care altfel vor deceda in urma unei infectii SARS-COV2… Tinerelele astea vor fi astfel protejate de pierderea temporara a mirosului, un aspect foare neplacut al bolii, dar si de eventuale party-uri la care nu ar fi participat.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.